tab
null

Tales of Dr Dolittle från Quickspins släpps 25 april

Publicerades: ons 27 mar 2019

Tales of Dr Dolittle är baserad på serien av klassiska romaner från 1920 och filmen med samma namn.  Historien handlar om en udda läkare som kan prata med djur. Här får du hänga med honom och hans papegoja, häst och hund!

Det är en rolig och spännande 5 × 3 slot med 25 vinstlinjer och funktioner som Free Spins, Re-spins och Multiplier Wilds! Detta animaliska äventyr expanderar Quickspins portfölj av spel som baseras på kända karaktärer. Tidigare spel i samma kategori innefattar Stora stygga vargen, Big Bad Wolf och Guldlock, Goldilocks.

Sloten skyltar med flera spännande funktioner samt en förstklassig design och bra musik. Varje seger belönas med re-spins med vinnande symboler. Lägg till Free Spins Bonus-spelet och multiplicerande Wilds som kommer att öka alla vinster så har du en slot som bjuder på mycket action.

Landar du mer än 3 bonussymboler i ett snurr så får du 10 Free Spins! Bonusmätaren visar hur många gratis spins som du samlat på dig under spelets gång. Den kanske mest spännande funktionen i sloten är Multiplikator Wild Feature. Denna funktion kan leda till riktigt stora vinster! 

1 Multiplikator Wild symbol - Alla vinster x2

2 Multiplikator Vilda symboler - Alla vinster x3

3 Multiplikator Wild Symboler - Alla vinster x4

4 eller fler Multiplikator Wild symboler - Alla vinster x5

Symbolen Multiplikator Wild ersätter alla andra symboler, förutom symbolen för fri spinnbonus.

Vi ser fram emot releasen av Tales av Dr Dolittle den 25 april. Tills dess spelar vi Quickspins andra april-release, nämligen Durian Dynamite.