tab
null

Quickspins första 3D-spel Durian Dynamite lanseras 9 April

Publicerades: tis 09 apr 2019

April är en stor månad för Quickspin då de släppet två nya spel denna månad.  Den första som har premiär den 9 april är Durian Dynamite, ett roligt fruktspel med en twist.  Det andra spelet är Tales of Dr. Dolittle som släpps den 25 april. I denna nyhet fokuserar vi på det förstnämnda spelet. 

Durian Dynamite kommer att finnas tillgänglig på alla marknader där Quickspin finns, inklusive den svenska marknaden. Tanken var att kombinera det klassiska frukttemat med 3D-konst och hög volatilitet, för att göra något unikt och annorlunda. Teamet på Quickspin berättar att det är en slot med ett tidlöst tema i en modern förpackning med fantastisk 3D-grafik. 

Detta är en perfekt slot för alla, då vardagliga spelare kommer att njuta av det roliga utseendet och den vackra grafiken, och storspelarna kommer att älska spänningen och den höga volatiliteten.

Detta är Quickspins första spel som är gjort helt i 3D och symbolerna är lite annorlunda gentemot de vanliga körsbären och vattenmelonerna. Huvudpersonen i spelet är den illaluktande Durian-frukten som bara hittas på Borneo och Sumatra.

Durian Dynamite är en snabb och actionfylld upplevelse med kedjereaktioner av exploderande Wilds, en interaktiv shoot wilds-funktion, en bonusplockare och en Dynamite Wild Feature.

Sloten erbjuder även gratis Spins som aktiveras av 3 bonus Scatter-symboler, standard är sex fria spins, men det går att uppgradera till flera spins i bonusväljaren, Mar taket för gratis snurr uppgår till 30 stycken. Det är också mer troligt att du får Dynamite Wilds under dina Free-spins, samma sak med Dynamitrullarna som både kommer oftare under Free spins, och kan uppgraderas.

Antal hjul: 5
Antal rader: 3
Antal vinstlinjer: 20
Myntvärden: €0.20-100
Progressiv Jackpot: Nej
Bonusspel: Nej
Free Spins: Ja
Lägsta insats: 2 kronor
Högsta insats: 10000 kronor

Vi återkommer med en fullständig reccension inom kort.

X

free-spins
200
free-spins
bonus
-
bonus
free-spins
-
free-spins
bonus
100 kr
bonus
free-spins
-
free-spins
bonus
2 000 kr
bonus