tab

Melodifestivalen 2021- odds och betting

Snart är det dags för årets stora musikfest: Melodifestivalen 2021. På grund av pandemin kommer årets upplägg se lite annorlunda ut än tidigare. I stället för en Sverigeturné som brukligt kommer alla deltävlingar avgörs från Annexet i Stockholm med start den 6 februari. Därefter följer ytterligare 4 deltävlingar innan det blir dags för andra chansen och slutligen den stora finalen den 13 mars.

I år väntar flertalet rutinerade artister som varit med i tävlingen tidigare. Eller vad sägs om bland annat Danny, Eric Saade, Dotter, The Mamas och Tess Merkel. Vi får även stifta bekantskap med ytterligare 23 debutanter.

Som om tävlingen inte vore spännande nog finns det ytterligare möjlighet att göra den ännu mer spännande. Du kan nämligen spela på Melodifestivalen odds. Det finns mängder av spel att välja mellan, både i deltävlingarna och slutligen i den stora finalen.

Melodifestivalen odds - spela på vem du tror ska vinna

Trots att tävlingarna inte ens har startat än finns det flera spel tillgängliga redan nu. Du kan bland annat spela på vem du tror vinner hela tävlingen och får representera Sverige i den stora Eurovision Song Contest i Rotterdam i mitten på maj.

Oddsen varierar hos olika spelbolag men två artister som spås höga placeringar är Danny och Eric Saade. Hos Unibet har de två artisterna lägst odds av alla med 4.00, i skrivande stund. Hos Betsson är Eric Saade en knapp favorit framför Danny och Dotter med ett odds på 4.50.

Vanligtvis finns det något spelbolag som lottar ut biljetter till den stora finalen. Men dessvärre kommer inte det vara möjligt i år på grund av förklarliga skäl.

Casino
Free-spins
Bonus
Vad gillar vi?
Vårt betyg

Oddsen lär ändras i takt med att vi får höra bidragen

I takt med att vi närmar oss den första deltävlingen kommer oddsen förändras, så det är nu du har möjlighet att hitta bra odds till Melodifestivalen. Än större förändring lär ske då vi fått höra alla bidrag. Då finns sällan stora vinster att hämta under förutsättning att favoriterna pallar för trycket.

Tänk på att spelbolagen ofta uppdaterar med nya spel ju närmare själva tävlingen vi kommer. Håll därför koll här på sidan och besök gärna spelbolagen vi listar med jämna mellanrum för att vara säker på att inte missa någon tävling.

18+ år - Regler & villkor gäller - ansvarsfullt spelande - www.stodlinjen.se

Enkelt att komma igång och börja spela

Dagens spelsajter är mycket användarvänliga och fungerar lika bra på dator som mobiltelefon. Det är därför mycket enkelt att komma igång och spela om du ser ett Melodifestivalen odds du gillar.

Klicka dig bara vidare från vår listning till det spelbolag du tycker om. Lägg sedan ditt spel och håll tummarna för att den artisten du tror på kammar hem hela tävlingen.