tab

Wolf Hunters

Wolf Hunters - Stoppa varulven samtidigt som du snurrar hem stora vinster

Följ med Yggdrasils två varulvsjägare på jakt i denna spännande, om än blodiga slot. Här finns det tre sätt att aktivera free spins på, och även re-spins med sticky wild-symboler kan dyka upp. Vinstchanserna är riktigt många i denna vackra och kusliga spelautomat och med den höga volatiliteten kan vinsterna bli många!

Det bästa med Wolf Hunters

  • Tre olika typer av free spins-läget
  • Re-spins med sticky wild-symboler
  • Spännande tema och välgjord slot
icon

Fakta om spelet

Spelutvecklare
Yggdrasil
Speltyp
Videoslot
Utgivningsår
2018
RTP
96,3 %
Tillgänglig på
Dator, mobil och surfplatta
Antal hjul
5
Rader
3
Vinstlinjer
20
Min / Max bet
1 - 1000
Myntvärde
0,005 - 5
Maxvinst
50 000 Mynt
Volatilitet
Hög
Progressiv jackpott
Nej
Scatter
Nej
Free-spins
Ja
Wilds
Ja
Bonusspel
Nej
Re-spins
Ja

Här kan du spela Wolf Hunters

free-spins
-
free-spins
bonus
100 kr
bonus
free-spins
100
free-spins
bonus
100 kr
bonus
free-spins
100
free-spins
bonus
-
bonus

Wolf Hunters bjuder på kuslig musik och vacker grafik

Yggdrasil gör alltid slots med imponerande grafik och Wolf Hunters är inget undantag. I bakgrunden av spelplanen ser du ett gammalt slott som ser ut att vara över hundra år gammalt. Bakgrundsmusiken är som tagen ur en skräckfilm och hela upplägget får hjärtat att slå lite snabbare i bröstet på oss. Även symbolerna är välgjorda och passar temat likt handen i handsken. 

Ovanför de fem hjulen och tre raderna ser du tre varulvshuvuden med lysande röda ögon, och på spelplanens vardera sida står de två varulvsjägarna. Bakgrundsmusiken ökar under snurr med vinst och re-spins, samt att det finns passande ljudeffekter i sloten. Animationerna är även de välgjorda in i minsta detalj och höjer spelupplevelsen mycket. Wolf Hunters är med andra ord både välgjord och spännande.

Hur du vinner på Wolf Hunters

För att vinna på Wolf Hunters behöver du pricka in minst tre matchande symboler på en av dess 20 olika vinstlinjer. Dessa vinstlinjer går från vänster till höger, förutom när det kommer till bonussymbolen som endast visar sig på det första och femte hjulet. Men det finns ingen funktion som ger vinst åt båda håll i denna spelautomat. Symbolerna i sloten följer slotens tema och består bland annat av vapen och varulvsjägarna själva. 

Symbolerna har olika funktioner och är värda olika mycket, de två varulvsjägarna är spelets bonussymboler som kan skicka dig till free spins-läget. Wild-symbolen är en tavla med texten WILD med blod och sprickor i sig och spelkortsvalörerna hjärter, spader, ruter och klöver är spelets lågbetalande symboler. När det kommer till de högbetalande symbolerna består de av ett spjutliknande vapen, en flaska med grönt gift, en björnfälla, samt varulven själv. 

Varulven är den symbol som ger högst utdelning. När varulvssymbolen kommer fram kommer han att slåss mot en av de två jägarna och om jägaren vinner blir varulven förvandlad till en wild-symbol. Om varulven vinner ges endast symbolernas vinstvärde.

aligned-image-text-img

Free spins på tre olika sätt

Det finns tre olika free spins-lägen i Wolf Hunters och de aktiveras alla på olika sätt. Det finns free spins, Hunter free spins samt Slayer free spins och vi ska nu förklara dem alla närmre. Vanliga free spins ger 10 gratissnurr när bonussymbolen stannar på hjul 1 och 5 under ett snurr. Jägarna har större chans att besegra varulven i detta läget. I free spins-läget kan du också lyckas uppgradera dina jägare genom att samla in tre av deras respektive bonussymboler. Detta ger 2 extra snurr med expanderade wilds. 

Hunter free spins aktiveras genom att en av dina jägares rage-mätare fylls. Från början får den ena jägaren 70 och den andra 30 rage-poäng. Även detta läget ger 10 stycken gratissnurr. Slayer free spins aktiveras först när du har besegrat varulven så många gånger att hans hälso-mätare ligger på noll. 

Även här får du 10 stycken free spins men de kommer med en speciell funktion. Alla varulvs-symboler förvandlas nämligen till wild-symboler i detta läge plus att de även expanderar. Eftersom wild-symbolerna kan ersätta symboler för att få fram vinnande kombinationer ökar såklart vinstchanserna rejält.

aligned-image-text-img

Bonusspel finns ej i Wolf Hunters

Det finns inget bonusspel i Wolf Hunters, men det behövs knappt med alla de olika free spin-lägena. Dessutom finns det även re-spins att ta del av i sloten. Dessa re-spins får du när en wild-symbol dyker upp på raderna och dessutom stannar på sin plats under re-spinnet, en så kallad sticky wild

Skulle du få ytterligare wilds får du ytterligare ett re-spin och så vidare.

aligned-image-text-img

Spela på mobilen eller surfplattan

Du kan ta med dig detta varulvsäventyr på språng när du inte befinner dig hemma vid din dator. Wolf Hunters är nämligen optimerad för spel på mobiler och surfplattor, både iOS- och Androidenheter. Du kan alltså ta del av detta spännande spel oavsett vilken plats du befinner dig på. Det enda du behöver är en riktigt bra internetuppkoppling som får ditt spel att flyta på bra. 

Det finns inte heller någon skillnad i grafik utan sloten är precis lika snygg och ger en lika bra spelupplevelse oavsett vilken enhet du spelar på.

aligned-image-text-img

Hur stor är vinstchansen i Wolf Hunters?

Wolf Hunters är en slot med en RTP-procent på så mycket som 96,3 % vilket är mer än godkänt för en modern videoslot. 

Teoretiskt sett är det därför troligt att du kommer vinna, men detta är en procentenhet som baseras på väldigt många spelomgångar. Därför vill vi också nämna att spelautomaten har en hög volatilitet, vilket innebär att vinsterna kommer ganska ofta men i regel är de inte så stora. Därför kan du behöva satsa en hel del innan det ger utdelning, men när turen väl kommer blir utdelningen generös.

aligned-image-text-img

Wolf Hunters - lika delar skrämmande som grym

Wolf Hunters är en slot från Yggdrasil som lanserades under år 2018 och bjuder på en spelupplevelse utan dess like. Visst är temat mörkt och kanske rentav läskigt för en del spelare, men det är en välgjord slot och passar perfekt för de som älskar varulvar. Hela sloten är riktigt bra gjord, både när det kommer till ljud och grafik. Varulvar har fascinerat människor hur länge som helst och det ligger därmed helt rätt i tiden att skapa en slot som Wolf Hunters. 

Här finns häftiga animationer när varulven slåss mot jägarna och du vet aldrig säkert vem som kommer att vinna. Vinner din jägare blir varulven till en wild-symbol samtidigt som dess liv minskar i en hälso-mätare och din jägares "rage" ökar med ett poäng. Wild Hunters är inte endast snygg utan den har en hel del funktioner att bjuda på också. Det finns tre olika free spins-lägen som alla ger samma antal free spins, men de aktiveras på olika sätt. De ger dock alla chansen till bra vinster som du får helt gratis. Det finns också re-spins som aktiveras när en wild dyker upp på hjulen. 

Vi tycker att Wolf Hunters är en bra slot med lagom många specialfunktioner. Temat ligger rätt i tiden och sloten är välgjord. Den har bra effekter både när det kommer till ljud och animationer. Dessutom bjuder den på en hög RTP och en hög volatilitet som kan låta dig kamma hem riktigt stora vinster om du har turen på din sida!

aligned-image-text-img

Nyhetsbrev

icon
close-disclaimer
Denna webbplats använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för dig som användare. Läs mer