tab

Vikings Go Berzerk

Vikings Go Berzerk - fyll vikingarna med rage för free spins

Älskar du vikingar och spel från Yggdrasil är Vikings Go Berzerk perfekt för dig, detta är det första spelet i en viking-serie från spelutvecklaren. Här finns free spins som kan aktiveras på mer än ett sätt och två olika skattkistor där du kan plocka hem bland annat myntvinster. Sloten är rolig, spännande och vinstgivande!

Det bästa med Vikings Go Berzerk

  • Du kan ta dig till free spins-läget på tre olika sätt
  • Sloten har ett roligt tema och är välgjord
  • Grafiken är riktigt snygg
icon

Fakta om spelet

Spelutvecklare
Yggdrasil
Speltyp
Videoslot
Utgivningsår
2016
RTP
96,1 %
Tillgänglig på
Dator, mobil och surfplatta
Antal hjul
5
Rader
4
Vinstlinjer
25
Min / Max bet
25 - 1250
Myntvärde
0,01 - 5
Maxvinst
10 000 Mynt
Volatilitet
Medel
Progressiv jackpott
Nej
Scatter
Nej
Free-spins
Ja
Wilds
Ja
Bonusspel
Ja
Re-spins
Nej

Här kan du spela Vikings Go Berzerk

free-spins
-
free-spins
bonus
100 kr
bonus
free-spins
-
free-spins
bonus
100 kr
bonus
free-spins
100
free-spins
bonus
100 kr
bonus

Vikings Go Berzerk är spännande både grafik- och ljudmässigt

Temat i Vikings Go Berzerk är vikingar och det är en snygg slot du bjuds in till. Grafiskt sett är den mycket bra, med detaljrik bakgrund och symboler. Spelplanen tar plats på ett vikingaskepp ute på det böljande havet där ljudeffekterna passar in väl och får hjärtat att slå lite snabbare. 

Vikings Go Berzerk består av fem hjul med fyra rader. Nedanför hjulen ser du spelets fyra vikingar och deras så kallade "rage-mätare", dessa kommer att fyllas på allt eftersom de dyker upp på hjulen. Insatsen ställer du enkelt in genom att välja myntvärde och du kan även trycka på autoplay så att hjulen sköter snurrandet automatiskt och du slipper trycka för varje omgång. Det finns 25 stycken vinstlinjer där du kan matcha symbolerna.

Hur du vinner på Vikings Go Berzerk

För att vinna behöver du landa minst tre matchande symboler från vänster till höger på en vinstlinje. Du kan alltså inte vinna från båda hållen som i exempelvis Starburst utan minst tre matchande symboler i rad på en vinstlinje behövs för att det ska ge utdelning. Dock finns det två skattkistor som ger vinst om de kommer fram på hjul fyra eller fem.

Vi vill också hjälpa dig att förstå de olika symbolerna och vilka som är värda mest. Alla symboler går i vikinga-tema och de fyra lägst betalande symbolerna består av 4 olika mynt, ett i järn, ett i brons, ett i silver och ett i guld, där järn betalar minst och guld betalar högst. De fyra högbetalande symbolerna är vikingar. Det finns en kvinnlig viking med blå bakgrund, en viking med vitt skägg och en grön bakgrund, en viking med ögonlapp och lila bakgrund samt en brunhårig viking med röd bakgrund som också ger högst vinstutdelning. Wild-symbolen liknar en sköld med texten wild skriven på sig och denna symbol ersätter alla andra symboler, förutom free spins-symbolen. Free spins-symbolen har en siren på sig.

aligned-image-text-img

Free spins som aktiveras på flera olika sätt

Det finns flera olika sätt för dig att ta dig till free spins-läget i Vikings Go Berzerk. För det första kan du snurra fram minst tre stycken free spins-symboler. Du kan få mellan 7-21 gratissnurr beroende på hur många av symbolerna du får fram. Dessutom får du också en bonusfunktion under dina free spins som väljs ut slumpmässigt. 

Bonusfunktionerna som finns är att alla vikingar går in i berzerk-mode (vilket kallas för Ragnarök free spins), att du får en slumpmässig sticky wild, upp till tre extra gratissnurr eller fem extra skattkistor på hjulen. Alla vikingar har dessutom chansen att förvandlas till sticky wilds i free spins-läget. För att bli det måste de först besegra den onda sirenen. Som vi nämnde finns det en rage-mätare avsedd för varje viking. När en vinstkombination med en viking-symbol sker kommer mätaren hos den vikingen fyllas på och när mätaren är fylld belönas du med 7 free spins då den vikingen går i berzerk-mode.

 Free spins kan också aktiveras från en skattkista och hur dessa kistor fungerar kommer vi tala om i nästa stycke.

aligned-image-text-img

Inget bonusspel men du kan öppna skattkistor för vinst

Skattkistorna är kanske inte ett genuint bonusspel men det är ändå en typ av bonus. Om du får fram en skattkista på hjul fyra, eller en gyllene skattkista på hjul fem kommer du att få välja ett av fem priser som kan vara allt från free spins till myntvinster. Får du upp skattkistorna i free spins-läget innehåller de dessutom ännu bättre vinster!

aligned-image-text-img

Ta med dig vikingaäventyret överallt

Vikings Go Berzerk kom ut år 2016 och redan då satt flertalet människor med ansiktena vända mot sina mobiltelefoner. Därför är sloten optimerad för spel via mobilen så att du som spelare alltid ska kunna ge dig ut på äventyr med vikingarna, oavsett vart du befinner dig. 

Yggdrasil är väl medvetna om att spelare vill kunna ta med sig sin spelupplevelse överallt och de har därför skapat en spelautomat som går minst lika bra att spela via din mobila enhet eller surfplatta, som datorn, vare sig det är en iOS eller Android-enhet.

aligned-image-text-img

Chanserna för vinst på Vikings Go Berzerk

Vikings Go Berzerk har en RTP på 96,1 % vilket betyder att sloten har en relativt hög teoretisk återbetalning till sina spelare. Den har också en volatilitet på en medium-nivå vilket innebär att du kan behöva en del uthållighet om du vill vinna på Vikings Go Berzerk.

Det bästa är att sätta upp en spelbudget och sedan hålla dig till den, har du tur kan du kamma hem riktigt stora vinster under tiden. Störst chans på vinst har du i free spins-läget med de olika bonusfunktionerna.

aligned-image-text-img

En spännande och vinstgivande slot

Vikings Go Berzerk från Yggdrasil är en välgjord spelautomat med gott om specialfunktioner. Här träffar du på fyra olika vikingar som alla kan bli rasande när deras rage-mätare är full. I Vikings Go Berzerk slåss vikingarna mot sirener och är deras rage-mätare full kan du vara säker på att vikingen vinner. Spelautomaten har utöver det snygg grafik, spännande bakgrundsmusik och bra ljudeffekter. 

Vikings Go Berzerk är uppbyggd med 5 hjul, 4 rader och den har 25 stycken fasta vinstlinjer. Det finns gott om vinstchanser, det talar även spelets RTP om med sina 96,1 %. Volatiliteten är medelhög så du kan behöva snurra en del på hjulen innan du vinner, men vinsterna är oftast inte så små. Vikings Go Berzerk har flera sätt att ge dig vinster på. I Vikings Go Berzerk kan du aktivera free spins på tre olika sätt. Om du får fram tre eller fler free spins-symboler kommer du få ett antal gratissnurr med en aktiverad bonusfunktion. Om du lyckas fylla en vikings rage-mätare får du sju stycken free spins och vikingen stannar i rage-läget under alla gratissnurren.

 Du kan också få free spins från en av två skattkistor. Det finns alltså två typer av skattkistor och dessa kan du få fram på hjul fyra och fem i Vikings Go Berzerk. Detta räknar vi som slotens bonusspel. När du får fram en kista får du välja mellan fem priser och det kan bland annat vara klibbiga wilds eller free spins. Som du ser har Vikings Go Berzerk mycket att erbjuda sina spelare!

aligned-image-text-img

Nyhetsbrev

icon
close-disclaimer
Denna webbplats använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för dig som användare. Läs mer