tab

Vegas Magic

Vegas Magic - magiska vinster på hjulen

Låt dig inte luras av bristen på free spins och bonusspel. Vegas Magic har mycket annat att erbjuda! Här finns i stället en tumble-funktion som fungerar precis som en lavinfunktion där vinnande symboler försvinner och nya faller ner. Dessutom, för varje tumble ökas multiplikatorn med 1!

Det bästa med Vegas Magic

  • Tumble-funktionen som kan ge dig ett helt gäng vinnande rader och multiplikator utan maxtak
  • Ett välgjort, magiskt tema
icon

Fakta om spelet

Spelutvecklare
Pragmatic Play
Speltyp
Videoslot
Utgivningsår
2018
RTP
96,08 %
Tillgänglig på
Dator, mobil och surfplatta
Antal hjul
5
Rader
3
Vinstlinjer
20
Min / Max bet
2 - 1000
Myntvärde
0,01 - 0,50
Maxvinst
700 000 Mynt
Volatilitet
Medel
Progressiv jackpott
Nej
Scatter
Ja
Free-spins
Nej
Wilds
Ja
Bonusspel
Nej
Re-spins
Nej

Här kan du spela Vegas Magic

free-spins
-
free-spins
bonus
100 kr
bonus
free-spins
100
free-spins
bonus
-
bonus

Vegas Magic är fullt av magi

Bara du tittar på Vegas Magic ser du att det är magi som står för temat. Det finns till exempel en trollkarl, en svart hatt och en vacker medhjälpare bland symbolerna. Musiken är något lugn tills du snurrar på hjulen, då ökar tempot och därmed också spänningen. I bakgrunden blinkar lampor och stjärnor som mer eller mindre gör temat komplett.

Vegas Magic har fem stycken hjul och tre rader att spela på, vilket är vanligt bland moderna slots. Vinstlinjerna är 20 stycken och fasta. Din insats ställer du in genom att välja antal mynt mellan 1 och 10, samt myntvärdet mellan 0,01 och 0,50. Du kan också aktivera autoplay-funktionen och bara luta dig tillbaka när magin gör sitt.

Hur du vinner på Vegas Magic

Vinstlinjerna i Vegas Magic räknas från vänster till höger, du kan alltså inte vinna åt båda hållen. Scatter-symboler ger dock vinst oavsett vilka positioner de befinner sig på. Du behöver minst tre matchande symboler i rad, förutom när den kvinnliga medhjälparen dyker upp, hon ger nämligen utbetalning så länge du får fram två av henne på en vinstlinje.

Symbolerna går alla i magins tecken och skimrar vackert på hjulen. Wild-symbolen är trollkarlen i egen hög person och denna kan visa sig på hjul 2, 3 och 4. Den kan också expandera till att ta upp ett helt hjul om den ger vinst på första tumble-cykeln. Scatter-symbolen är ett rosa dollartecken och den symbol som ger högsta vinsten.

De andra symbolerna i sloten är de klassiska spelkorten ruter, hjärter, klöver och spader som betalar lägst. Sedan följer blå ringar, trollkarlshatten med en trollstav, en vit duva, en tiger som hoppar genom en brinnande ring samt trollkarlens kvinnliga medhjälpare. Detta är spelets symboler och vill du veta mer om deras faktiska värde återfinns detta tydligt på infosidan i sloten.


aligned-image-text-img

Inga free spins, men en lönsam tumble-funktion

Det finns inga free spins eller re-spins i Vegas Magic men det betyder inte att du inte kan få gratis vinstchanser. I stället för free spins och re-spins finns det nämligen en tumble-funktion som bjuder på en massa extra chanser om du har tur. Tumble-funktionen påminner om den berömda lavinfunktionen som finns i flera slots, till exempel i Gonzo's Quest. 

Tumble-funktionen innebär att om du får in en vinnande linje försvinner de vinnande symbolerna som i ett trollslag efter vinstutdelningen. Symbolerna som är kvar faller då nedåt, precis som tyngdlagen kräver, och nya symboler faller på plats på raderna tills de återigen är fulla. Om nya vinnande kombinationer kommer fram efter att de tomma rutorna fyllts aktiveras tumble-funktionen igen.

Detta kan pågå en längre tid och för varje ny tumble-funktion ökar multiplikatorn med 1. Redan efter första tumble-funktionen ger andra vinsten en multiplikator på x2 och detta ökar så länge tumble-funktionen fortsätter. Det bästa av allt är det faktum att det inte finns någon gräns för hur många gånger tumble-funktionen kan ske, vilket bäddar för stora vinster.


aligned-image-text-img

Vegas Magic erbjuder inget bonusspel

Vegas Magic har inget magiskt bonusspel som du kan ta del av, men det gör inte spelautomaten sämre för det. Vegas Magic är charmig med sin speciella tumble-funktion med multiplikatorer och vi tycker inte att det behövs något mer för att göra sloten fulländad. 

Tumble-funktionen kompenserar gott och väl för de saker som inte finns i Vegas Magic, mest för att den inte är begränsad. 

aligned-image-text-img

Vegas Magic i mobilen

Om du är sugen på magi och vill spela Vegas Magic även när du inte befinner dig hemma är detta fullt möjligt. Vegas Magic är nämligen optimerad för att spelas både på surfplattor och mobiler. Detta är något som spelare förväntar sig av nyare slots och Pragmatic Play har levererat detta.

 Vegas Magic kan därmed avnjutas oavsett var du än befinner dig så länge du har en fungerande internetuppkoppling. Självklart fungerar sloten lika bra även på datorn och spelet anpassar sig efter skärmens storlek. 


aligned-image-text-img

RTP och volatilitet

RTP-procenten ligger på 96,08 % vilket får anses vara helt okej för en modern videoslot. De flesta populära spel ligger för det mesta runt 96 %, under det tycker spelare ofta att återbetalningen är för låg. 

Volatiliteten för Vegas Magic är medel och graderas av Pragmatic Play som 6/10. Detta innebär att spelet ger dig regelbundna vinster relativt ofta och det är en blandning mellan små och stora vinster. Kort sagt, när du spelar sloten tar du en medelhög risk vilket, för att uttrycka det svenskt, känns lagom. 

aligned-image-text-img

En magisk och vinstgivande slot

Vegas Magic är en videoslot som lanserades 2018 och som skapats av Pragmatic Play. Den innehåller inte de vanliga funktionerna men är långt ifrån tråkig för det! Den har en riktigt generös tumble-funktion som kan ge dig multiplicerade vinster utan dess like. Du kan få obegränsat med tumbles och därmed obegränsat hög multiplikator vilket i slutändan kan ge riktigt fina vinster. 

Grafiken i Vegas Magic är välgjord och alla symboler är bra gjorda. Det är magiskt att titta på spelautomaten och med autoplay-funktionen kan du luta dig tillbaka och se vinsterna ramla in. Med en RTP på 96,08 % och en medel-volatilitet kan du räkna med relativt regelbundna vinster av både mindre och större karaktär. De riktigt stora vinsterna kommer mer sällan.

Du kan satsa både högt och lågt i Vegas Magic, av den anledningen passar den de flesta. Sloten kommer med härlig bakgrundsmusik som ökar i tempo när du snurrar på hjulen och som förhöjer spelupplevelsen ytterligare. Symbolerna har alla med det magiska temat att göra där trollkarlen själv, i egen hög person, verkar som spelets wild-symbol, och här finns även ett skimrande dollartecken som scatter-symbol.

Vegas Magic kan verka småtrist utan en massa specialfunktioner men detta stämmer inte. Vi fick en positiv överraskning av sloten och vi rekommenderar alla spelare att pröva den. Temat, tumble-funktionen och vinstchanserna gör detta till en spelautomat av riktigt bra karaktär. Om du gillar vinster som kan vara både stora och små och vill få en magisk upplevelse - prova Vegas Magic!


aligned-image-text-img

Nyhetsbrev

icon
close-disclaimer
Denna webbplats använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för dig som användare. Läs mer