tab

Thunderstruck II

Thunderstruck II - En hommage till nordisk mytologi med fyra bonuslägen!

Thunderstruck II är, likt föregångaren Thunderstruck, en spännande slot med nordisk mytologi i centrum och en maxvinst på hisnande nivå. Här bjuds du på ett lockande upplägg av free spins och wilds som skapar underhållning från första till sista snurr. Skapare är Microgaming; en av marknadens främsta utvecklare när det kommer till välgjorda slots.

Det bästa med Thunderstruck II

  • En maxvinst på över 2 miljoner mynt
  • Fyra olika bonuslägen med chans på free spins
  • Spännande tema och läcker grafik
icon

Fakta om spelet

Spelutvecklare
Microgaming
Speltyp
Videoslot
Utgivningsår
2010
RTP
96,65 %
Tillgänglig på
Desktop, Mobil
Antal hjul
5
Rader
3
Vinstlinjer
243
Min / Max bet
3 - 150
Myntvärde
0,01 - 0,05
Maxvinst
2 400 000 mynt
Volatilitet
Medel
Progressiv jackpott
Nej
Scatter
Ja
Free-spins
Ja
Wilds
Ja
Bonusspel
Ja
Re-spins
Nej

Här kan du spela Thunderstruck II

free-spins
-
free-spins
bonus
100 kr
bonus
free-spins
-
free-spins
bonus
100 kr
bonus
free-spins
-
free-spins
bonus
-
bonus

Thunderstruck II bjuder på stilfulla effekter och underhållande spelanimation

Det är alltså den nordiska mytologin som står för temat i denna populära slot och självklart är åskguden Tor med. Grafiken håller, som ofta när Microgaming står som skapare, en hög nivå och detta trots att sloten faktiskt har närmare ett decennium i ryggen. Detaljer och symboler är finslipade och snyggt presenterade i spelet och underhållning och spänning är redo att vara dina följeslagare.

Det finns många spel med betydligt vassare grafik än Thunderstruck II, men å andra sidan bjuder ett fåtal aktörer på den typ av kompletta upplägg som Microgaming tagit fram i denna slot. Temat med de nordiska asagudarna Oden, Tor, Loke och en valkyria i centrum är en tidlöst spännande berättelse och grafiken har skapats i perfekt harmoni med spelets bakgrundsljud och övriga ljudeffekter.

Hur du vinner på Thunderstruck II

Thunderstruck II bjuder på ett tämligen optimalt upplägg när det kommer till vinster. Gillar du free spins finns här mycket att hämta med så mycket som fyra olika bonuslägen som alla erbjuder gratisnurr i potten. Är du på jakt efter stora myntvinster kommer du också imponeras - håll utkik efter Tors hammare som genererar free spins och en multiplikator som ger klirr i kassan.

I den här sloten har wild-symbolen den klassiska funktionen att den ersätter alla symboler förutom Tors hammare Mjölner som är scatter-symbolen. Det innebär att wild-symbolen hjälper dig få vinnande kombinationer på dina valda vinstlinjer, vilket genererar i fina myntvinster. Därutöver finns en wild-special som inträffar på slumpmässig basis, där du som bäst kan få alla fem hjul vilda.

Maxvinsten i Thunderstruck II ligger på en hisnande hög nivå för att vara en vanlig slot som inte ingår i kategorin progressiv jackpott. Du kan som mest vinna så mycket som 2,4 miljoner mynt - och detta i en och samma snurromgång. Detta är förmodligen en av de främsta anledningarna till slotens omåttliga popularitet. RTP:n ligger på fina 96,65 %.

aligned-image-text-img

En slot för free spins-fantaster

Thunderstruck II från Microgaming är ett passande val för dig som gillar slots med ett generöst free spins-upplägg. Faktum är att spelets åtråvärda bonusspel faktiskt är uppbyggt på just free spins, det vill säga, gratissnurr. Tors hammare är spelets scatter och denna symbol kan aktivera fyra olika free spins-lägen (Valkyria, Loke, Odin och Tor) där du kan få mellan 10 och 25 free spins.

När du väl har lyckats pricka in minst tre scatter-symboler får du börja spela med free spins på en lägsta nivå (Valkyria). Om du under dessa gratissnurr får fler free spins genom att snurra fram fler scatter-symboler, kan du avancera genom att låser upp nya nivåer (Loke, Odin och Tor). Dessa nivåer består av olika antal gratissnurr och har olika funktioner.

Du har stora chanser till att få free spins när du spelar Thunderstruck, men för att få tag på dessa måste free spins-läget först aktiveras med hjälp av scatter-symboler. Första nivån ger dig 10 gratissnurr, andra 15 spins, tredje ger 20 spins och den fjärde nivån ger dig 25 free spins. I spelets tre första free spins-lägen kan du dessutom vinna ytterligare spins.

aligned-image-text-img

Fyra bonuslägen med free spins och myntvinster

Bonusspelet består alltså utav free spins-lägena som låses upp när minst tre symboler av Tors hammare landar på spelplanen. Det finns som sagt fyra nivåer - Valkyria ger dig 10 free spins och en multiplikator på x5. Lokes runda ger dig 15 free spins. Odens runda kommer med 20 gratissnurr och slumpmässig multiplikator upp till x6. Och Tor ger 25 free spins samt en växande multiplikator.

aligned-image-text-img

Spela Thunderstruck II smidigt från mobilen

Brittiska Microgaming är en av de ledande spelutvecklarna inom branschen och de flesta spel från aktören kan spelas från mobila enheter, likaså Thunderstruck II. Oavsett plattform kommer spelupplevelsen vara densamma.

Du kan sitta framför datorn eller spela på resande fot via din smartphone eller surfplatta och veta att grafiken kommer hålla samma nivå. Detta gäller även operativsystem, då spelet fungerar lika bra på enheter med Android-system som iOS. Den enkla, men ändå välgjorda grafiken i den här sloten gör sig riktigt bra på mindre skärmar så länge din mobila enhets upplösning håller måttlig standard.

aligned-image-text-img

Fin RTP och rimliga vinstchanser

Tycker du om att vinna medelstora summor ganska ofta är Thunderstruck II ett spel för dig; här är nämligen volatiliteten på medelnivå. Det innebär att du kan vänta dig ett hyfsat utfall av vinster. Du kan dessutom, om turen är på rätt sida, vinna den mäktiga maxvinsten som är på hela 2,4 miljoner mynt. Få slots inom samma genre bjuder på en maxvinst på samma höga nivå. 

Spelets RTP ligger på 96,65 % och är en mer än godkänd kvot gällande återbetalning på din insats.

aligned-image-text-img

Ett spännande äventyr som bjuder på många vinstchanser

Microgaming är kända för att ta fram underhållande slots med snygg grafik och motiverande vinstupplägg. Thunderstruck II är inget undantag, utan bjuder på ett äventyr med den nordiska mytologin i centrum. Grafiken är inte purung, men håller efter närmare ett decennium fortfarande måttet. Den åtråvärda maxvinsten på 2,4 miljoner mynt är också ett bevis på att inte bara progressiva jackpottar som har en rejäl vinstpott!

Med så mycket som fyra bonuslägen med free spins och multiplikatorer i potten är Thunderstruck II ett spel som lockar de flesta. Tors hammare är nyckeln till bonusspelet och du kan få upp till 25 free spins och få din vinst multiplicerad med x6. Värt att nämna är även det faktum att du inte spelar med fasta vinstlinjer, utan 243 sätt att vinna.

Volatiliteten är av medelrang i den här sloten, vilket innebär att dina vinstchanser är tämligen många även om de inte alltid innebär stora belopp. RTP:n är en beräknad procentsats för återbetalningen på din insats och ligger i detta fall på 96,65 %. Det är en helt okej RTP med tanke på att spelet dessutom lockar med miljoner i myntvinst.

Oavsett om du gillar nordisk mytologi och berättelserna om asagudarna eller ej är sloten värd ett snurr. Få slots i samma genre bjuder på samma upplägg av underhållning och vinstchanser och Thunderstruck II är en välgjord spelautomat med funktioner som genererar en god dos spelglädje och spänning. Föredrar du att spela mobilt är detta inget problem då sloten är anpassad för både smartphone och surfplatta.

aligned-image-text-img

Nyhetsbrev

icon
close-disclaimer
Denna webbplats använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för dig som användare. Läs mer