tab

Romanov Riches

Romanov Riches - spela idag och upptäck de spännande lyckohjulen!

Romanov Riches är en videoslot från Microgaming som är baserad på den ryska Romanov-dynastin och är full av gnistrande juveler. Här har du dessutom chansen att vinna upp till 100 000 mynt! Håll utkik efter de roliga bonusfunktionerna, framförallt bonushjulet där du kan vinna rena pengar men även en multiplikator som ökar vinsten.

Det bästa med Romanov Riches

  • Flera trevliga bonusfunktioner
  • Du kan vinna 1 000 gånger insatsen
  • Enklare videoslot som passar alla
icon

Fakta om spelet

Spelutvecklare
Microgaming
Speltyp
Videoslot
Utgivningsår
2018
RTP
96,08 %
Tillgänglig på
Desktop, Mobil
Antal hjul
5
Rader
3
Vinstlinjer
15
Min / Max bet
2 - 1000
Myntvärde
0,01 - 0,5
Maxvinst
100 000 mynt
Volatilitet
Låg/Medium
Progressiv jackpott
Ja
Scatter
Nej
Free-spins
Nej
Wilds
Ja
Bonusspel
Ja
Re-spins
Ja

Här kan du spela Romanov Riches

free-spins
-
free-spins
bonus
-
bonus
free-spins
100
free-spins
bonus
-
bonus

Flådigt tema och läcker grafik i Romanov Riches

Romanov Riches är en, i dagsläget, ny slot som endast funnits på marknaden sedan oktober 2018 och många spelare har redan fått upp ögonen för sloten med den enklare designen och intressanta funktionerna. Du spelar här på 15 linjer uppdelade på fem hjul och tre rader. Spelets RTP ligger på 96,08 % vilket kan anses bra för ett spel som detta.

Utöver detta är grafiken riktigt snygg och den ligger på den höga nivå vi förväntar oss av speljätten Microgaming. Temat är framförallt lyx och det du kommer stöta på mest av här är glittrande juveler i flera olika färger. Allt ackompanjerat av en stämningsfull bakgrundsmusik. För att slippa trycka på knappen varje gång du vill snurra på hjulen kan du använda dig av autoplay-funktionen.

Hur du vinner på Romanov Riches

Att spela är mycket enkelt. Du börjar med att trycka på "bet" längst ner på spelplanen där du kan ändra ditt myntvärde samt insatsnivå. Insatserna börjar på 2 kronor och finns upp till 1 000 kronor. När du har valt din insats kan du snurra på hjulen där du måste få minst tre symboler, från vänster till höger, för att vinna.

Vinsterna varierar i storlek beroende på vilken symbol du har på spelplanen. Om du trycker på de tre små prickarna till vänster på spelplanen och därefter på frågetecknet får du upp en tabell över hur mycket alla symboler är värda och därmed betalar ut i en vinnande kombination. Som vanligt är bonussymbolerna likt wild-symbolen, värda lite mer än standardsymbolerna.

Skulle du exempelvis få fem wild-symboler blir vinsten större än om du får fem standardsymboler i en vinnande kombination. Wild-symbolen hjälper dessutom till att skapa bättre vinstkombinationer genom att ersätta andra symboler. Du kan även få re-spins när du spelar, dessa dyker upp när ett helt hjul täckts av samma symbol och är en uppskattad överraskning samt något som höjer spänningsnivån i spelet.

aligned-image-text-img

Romanov Riches free spins

Då det inte finns någon scatter-symbol i Romanov Riches finns det inte heller några gratissnurr att kamma hem via dem, du får istället nöja dig med de tillgängliga bonusfunktionerna. Det är såklart lite synd eftersom alla älskar free spins men Microgaming räddar ändå free spins-suget med de re-spins som dyker upp efter en vinst och ger dig ytterligare chanser att vinna under samma omgång.

Lite mer ingående förklarat om hur spelets re-spins fungerar är följande; när ett hjul på spelplanen täcks av en och samma symbol triggas en re-spin-funktion igång. Detta hjul kommer låsas på plats medan de andra hjulen fortsätter snurra. Under dessa snurr kan även fler hjul täckas av samma symbol och därmed också låsas fast och generera fler re-spins.

Som mest kan Romanov Riches re-spin-funktion leda till att alla fem hjul visar samma symbol och du kan kamma hem vinster på upp till 750 gånger din insats! Det finns även andra bonussymboler du kan snurra fram, nämligen olika "mystery symbols". Dessa kan dyka upp i staplad form på hjulen och därmed hjälpa dig att få till större vinster.

aligned-image-text-img

Romanov Riches bonushjul

Romanov Riches har även ett bonusspel, det består av tre olika bonushjul där du kan samla på dig upp till 1 000 gånger din insats. För att komma till bonushjulen ska du lyckas snurra fram bonussymboler i basspelet. Täcker du tre hjul på spelplanen får du ett bonushjul, fyra ger två och alla fem täckta ger dig tre olika bonussnurr.

De två första bonushjulen innehåller myntvinster medan det tredje inkluderar en multiplikator som läggs till på vinsterna från hjul ett och två. På så sätt blir det väldigt mycket mynt som går att kamma hem!

aligned-image-text-img

Romanov Riches i dina mobila enheter

Har du inte tillgång till dator, eller bara vill spela Romanov Riches när du är på språng, kan du göra det via mobilen eller surfplattan. Spelet är nämligen anpassat till dina mobila enheter. Den bästa spelupplevelsen får du självklart när du spelar på datorn men spelet är inte sämre på mobilen. Skärmen är mindre men förutom det är spelupplevelsen lika nervkittlande och underhållande.

Är du på resande fort så var noga med att kolla så din internetuppkoppling fungerar! Det kan annars ge upphov till onödig irritation.

aligned-image-text-img

Du vinner oftare än genomsnittet

Romanov Riches RTP ligger på 96,08 % vilket kan anses som skäligt. Det är dock lite lägre än vad de flesta spelare föredrar. Du bör dock inte fokusera så mycket på vilken RTP sloten har utan istället välja spel efter vilket tema och vilka funktioner du gillar.

Med en låg till medium volatilitet (låg volatilitet = mer frekventa vinster på mindre summor) har du en hyfsad chans att vinna tillbaka det du satsar i Romanov Riches. Vinner du dessutom toppvinsten på 1 000 gånger din insats behöver du inte oroa dig för att förlora pengar!

aligned-image-text-img

Glimrande ädelstenar kan leda till storvinst

Romanov Riches lanserades i oktober 2018 och bakom sloten står populära Microgaming, som släppt några av de mest omtyckta spelautomaterna genom tiderna. Förväntningarna är alltid höga när en större väletablerad speltillverkare kommer ut med en ny slot men denna gång fanns ett uns av besvikelse då Romanov Riches känns som ett spel många redan sett, både gällande tema och funktionerna.

Diamanter, juveler och stämningsfull bakgrundsmusik är vad du kommer möta i denna slot som saknar både progressiv jackpott och free spins. Givetvis finns det bra saker med sloten också, som ett spännande bonusspel som består av tre lyckohjul där du kan vinna en relativt stor summa om du lyckas ta dig dit. Här finner du även multiplikatorer och pengavinster.

Det finns 15 linjer du kan vinna på och insatserna börjar på 2 kronor per snurr och går till den högsta satsningen på 1 000 kronor. Kontrollerna till spelet finns längst ner precis som i alla andra slots. Erfarna spelare har troligtvis redan sett liknande slots och kanske väljer någon annan med högre RTP, Romanov Riches är dock ett fint alternativ till nybörjare.

Det är alltså en perfekt slot för dig som vill lära dig spela på slots utan komplicerade funktioner. Den största vinsten ligger dessutom på 100 000 mynt så du har chansen att ta hem en stor summa trots avsaknaden av progressiv jackpott. Spelet fungerar på alla enheter och själva designen samt grafiken finns det inga klagomål på. Lycka till!

aligned-image-text-img

Nyhetsbrev

icon
close-disclaimer
Denna webbplats använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för dig som användare. Läs mer