tab

Rise of Olympus

Rise of Olympus - låt supergudarna leda dig mot vinsten!

Det var under 2018 som svenska spelutvecklaren Play'n Go lanserade sitt mästerverk Rise of the Olympus med Poseidon, Hades och Zeus i centrum. Det tog inte lång tid för spelautomaten att bli en snackis och spelets höga volatilitet samt fina RTP har garanterat bidragit till populariteten. Här bjuds du på free spins och en värdefull wild-symbol.

Det bästa med Rise of the Olympus

  • Snygg grafik och mäktiga ljudeffekter
  • Hög maxvinst på 1 000 000 mynt
icon

Fakta om spelet

Spelutvecklare
Play’n GO
Speltyp
Videoslot
Utgivningsår
2018
RTP
96 %
Tillgänglig på
Dator, mobil och surfplatta
Antal hjul
5
Rader
5
Vinstlinjer
1
Min / Max bet
2 - 1000
Myntvärde
0,01 - 5
Maxvinst
1 000 000 mynt
Volatilitet
Hög
Progressiv jackpott
Nej
Scatter
Nej
Free-spins
Ja
Wilds
Ja
Bonusspel
Nej
Re-spins
Nej

Här kan du spela Rise of the Olympus

free-spins
100
free-spins
bonus
-
bonus
free-spins
100
free-spins
bonus
100 kr
bonus
free-spins
-
free-spins
bonus
100 kr
bonus

Rise of the Olympus bjuder på stilfull design

Play'n Go brukar sällan göra spelare besviken när det kommer till spelupplevelse där bland annat det grafiska uttrycket alltid håller en hög nivå. I Rise of the Olympus är grafiken lika genomtänkt som alltid och du kan förvänta dig ett mäktigt skådespel på skärmen. Det är de tre gudarna Poseidon, Hade och Zeus som leder spelet från Olympen mot de åtråvärda vinsterna.

Den grekiska mytologin har tidigare presenteras inom slotvärlden, men denna gång gör Play'n Go det med bravur. Det är en spelautomat som känns välgjord i både layout, ljud och upplägg. Ljudet passar utmärkt till spelets tema och färgsättning samt animation imponerar även den vane spelaren. Rise of the Olympus är ett spel som tack vare sin genomgående stiliga grafik passar både nybörjare och erfarna spelare


Hur du vinner på Rise of the Olympus

Du spelar Rise of the Olympus på totalt fem hjul och fem rader, men du har istället för fasta vinstlinjer så kallade kaskadsymboler. Det innebär att dina vinnande kombinationer faller nedåt på spelskärmen med syftet att skapa ännu fler vinster i en följd. Du vinner genom att få minst tre likadana symboler på antingen en horisontell- eller vertikal rad.

Är turen framme och du får tre symboler på skärmen kommer symbolen placerad i mitten att omvandlas till en wild. När du sedan lyckas med bedriften att vinna fler kombos kommer en multiplikator ständigt stiga med +1 och göra dina vinster ännu större. Detta innebär att du i längden har chansen att vinna riktigt höga vinstbelopp i Rise of the Olympus.

När det kommer till symboler och dess värden i den här sloten från Play'n Go är det självklart de tre gudarna Poseidon, Zeus och Hade som genererar bäst utbetalning. Faktum är att dessa tre besitter samma värde och de kan dessutom kombineras. Harpor, krigshjälmar, treuddar och blixtar är andra spelsymboler som till skillnad från gudarna har något lägre utbetalning.


aligned-image-text-img

Tre free spins-lägen i Rise of the Olympus

Svenska Play'n Go har inte sparat på krutet när det gäller free spins i Rise of the Olympus, här finns så mycket som tre olika free spins-lägen. För att hamna i det åtråvärda free spins-läget gäller det att spelplanen ska bli helt tom på symboler. Detta sker genom att vinnande kombinationer skapas och sedan försvinner från spelplanen genom så kallad kaskadmekanism.

När du aktiverat free spins-läget blir du presenterad tre olika val - de tre gudarna. Hades ger dig 4 gratissnurr och chans på ytterligare 4, Poseidon ger dig 5 med chans på 3 till och Zeus sitter på 8 free spins med chans på 2 till. Ju färre free spins ett gudaval besitter, desto större blir chansen att också kamma hem större vinstbelopp.

Du kommer att lägga märke till en mätare som finns placerad på skärmen och denna fylls ständigt upp i takt med att du vinner gud-kombinationer. Skulle mätaren bli helt uppfylld förlängs din free spins-runda och du får nya chanser till att kamma hem vinster utan att satsa mer från din egen spelkassa. Mätaren fylls snabbare på om du vinner med fler symboler.

aligned-image-text-img

Free spins-läget agerar bonusrunda

Det finns inget renodlat bonusspel i Rise of the Olympus, istället bjuder det välutvecklade free spins-läget på flera spännande inslag. När du befinner dig i free spins-läget triggas en multiplikator som med lite tur kan göra dina vinster upp till x20 större. Dessutom kan du att vinna en vinst på 10 000 mynt om spelplanen töms på symboler när du befinner dig i free spins-läget!

aligned-image-text-img

Rise of the Olympus från mobilen

Den här sloten lanserades under år 2018 och är i skrivande stund purfärsk, vilket placerar spelet i kategorin för höstens spelnyheter. 

Nya spel består idag av ett modernt tekniskt upplägg och i detta fall har Play'n Go gjort sloten tillgänglig för spel från alla typer av digitala enheter. Du kan utan problem ge dig ut på detta äventyr i gudalik tappning direkt via din smartphone eller surfplatta. 

Spelupplevelsen skiljer sig inte från när du spelar från desktop så länge din mobila enhet har en bra grafisk upplösning.

aligned-image-text-img

Fin RTP och hög volatilitet

Rise of the Olympus har en RTP på 96,5 %, vilket är standard i branschen och en väl godkänd siffra. Det innebär kort och gott att procentsatsen för återbetalningen på din insats i spelet är god. Spelet kategoriseras som en slot med hög volatilitet och det betyder i praktiken för dig som spelar att antalet vinster inte är så många, men att du däremot har chansen att vinna riktigt stora summor

Insatsspannet i Rise of the Olympus är brett och bjuder in så väl små som stora plånböcker! 

aligned-image-text-img

Elegant slot med stora vinstbelopp

Rise of the Olympus hör till marknadens spelnyheter då det lanserades så sent som i augusti år 2018. Grafiken är enastående bra och det grekiska mytologitemat med gudarna Zeus, Poseidon och Hade kommer definitivt underhålla dig från början till slut. Med turen på rätt sida kan du kamma hem riktigt fina vinstbelopp i denna välgjorda spelautomat från svenska Play'n Go. Free spins-läget är den här slotens åtråvärda stund där du förutom att spela med gratissnurr även får chansen att vinna mer och större belopp. 

Faktum är att du där har chansen att vinna 10 000 i mynt om spelplanen skulle bli helt tom på symboler, vilket den kan bli tack vare kaskadmekanismen. Du har alltså inga fasta eller synliga vinstlinjer i Rise of the Olympus! 

Maxvinsten i Rise of the Olympus ligger på så mycket som 1 000 000 mynt, vilket är ett riktigt högt belopp med tanke på att sloten inte har någon progressiv jackpott. Att du kan vinna stora vinster i det här spelet har utan tvekan varit en starkt bidragande orsak till dess popularitet. Lika väl som att spelets fina RTP motiverat spelare att prova på sloten! 

Play'n Go hör till eliten när det kommer till spelutveckling och de svenska skaparen imponerar åter igen med detta ytterst stilfulla verk. Här bjuds du på spelunderhållning från första stund och spelet passar de flesta spelare och både små samt stora plånböcker. Rise of the Olympus andas spänning, kittlar nerver och kräver tålamod - precis som en mäster-slot ska göra!

Nyhetsbrev

icon
close-disclaimer
Denna webbplats använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för dig som användare. Läs mer