tab

Reactoonz

Reactoonz med färgglada utomjordingar

Reactoonz är ett spel med en mängd möjligheter till vinst och många innovativa funktioner. Spelet från Play'n GO lanserades under 2017 och har ett lekfullt tema bestående av färgglada utomjordingar och ett passande bakgrundsljud. Se till att försöka fylla på behållarna till vänster och höger om spelplanen!'


Välkomspaket

  • Mycket snygg och välgjord slot
  • Många innovativa funktioner
  • En bra RTP på 96 %
icon

Fakta om spelet

Spelutvecklare
Play’n GO
Speltyp
Videoslot
Utgivningsår
2017
RTP
96 %
Tillgänglig på
Dator, mobil och surfplatta
Antal hjul
7
Rader
7
Vinstlinjer
-
Min / Max bet
2 - 1000
Myntvärde
0 - 100
Maxvinst
75 000 Mynt
Volatilitet
Medel/Hög
Progressiv jackpott
Nej
Scatter
Nej
Free-spins
Nej
Wilds
Ja
Bonusspel
Nej
Re-spins
Ja

Här kan du spela Reactoonz

Grafik och ljud i Reactoonz

I Reactoonz slot från Play'n GO befinner du dig bland en mängd lustiga varelser i ett slags rymdinspirerat laboratorium. På sidorna av spelplanen finns olika behållare. Spelplanen är lite annorlunda utformad, då den består av ett slags rutnät i stället för klassiska hjul och rader. Det rör sig om ett nät som består av sju rader, både vertikalt och horisontellt. 

I bakgrunden hörs snarkningar från en av karaktärerna i kombination med ett utomjordiskt ljud. Allt som allt består spelet av åtta lustiga karaktärer i olika former och färger. De fyra mindre symbolerna är värda minst, medan de lite större symbolerna är värda mest av spelets standardsymboler. Reactoonz slot är ett mycket högkvalitativt spel vad gäller såväl grafik som ljud.


Hur du vinner i Reactoonz

I Reactoonz finns det inga vinstlinjer. I stället ska du samla ihop minst fem likadana symboler i kluster. Symbolerna måste nudda varandra horisontellt eller vertikalt. Inför varje snurr rasar nya symboler ner och fyller de tomma platserna. Den lägsta vinsten för fem likadana symboler är 100 kronor när du spelar med maxinsatsen, medan den högsta vinsten ger hela 750 000 kronor – utan multiplikatorer inräknat! 

I Reactoonz kan du vinna både horisontellt och vertikalt. Behållarna på vardera sida av planen hör ihop med varandra. Den tomma behållaren till höger fylls på för varje vinst du landar. När du har vunnit med hjälp av minst 25 symboler belönas du med en slumpmässig funktion. Som mest kan fyra olika funktioner rymmas i behållaren som utlöses en efter en.

Gargantoon-funktionen är den undre behållaren till höger om spelplanen. Där befinner sig en utomjordisk och gigantisk figur. Den kan spotta ut slumpmässiga wilds på spelplanen som kan ersätta alla andra symboler för att skapa vinnande kombinationer till dig. Den kan dessutom dyka upp på spelplanen själv, i form av en enorm wild-symbol som täcker upp till 3x3 symboler.


aligned-image-text-img

Inga free spins, men många andra funktioner

Ovanligt nog erbjuder inte Reactoonz några free spins. Det här är dock inget du behöver sörja, då spelet i stället har en mängd andra funktioner. Här finns till exempel många wild-symboler med lite olika belöningar. Den gigantiska figuren Gargantoon kan slumpmässigt belöna dig med wild-symboler, och fungerar dessutom själv som wild-symbol när den tomma behållaren till vänster når upp till fyra funktioner. 

Ett annat sätt att landa vinster i spelet är via funktionen vid namn Quantum. Den består av fyra brinnande klot i färgerna orange, blå, röd och grön. Dessa kommer att laddas vid varje vinst upp till 25 symboler och dessa placeras i den tomma behållaren till vänster om spelplanen. Vilken du får ta del av sker slumpmässigt när du inte vunnit på ett snurr.

Det orangea klotet förvandlar tre till sex symboler till wild-symboler och förstör intilliggande symboler. Det blå klotet placerar en wild-symbol i mitten och fyller två diagonala linjer med likadana symboler. Det röda klotet förstör enögda och matchande symboler och fyller på med nya. Det gröna klotet har makten att välja ut en enögd symbol och förvandla alla matchande symboler till en annan symbol.


aligned-image-text-img

Inget bonusspel i Reactoonz

I Reactoonz slot finns det inget separat bonusspel, men däremot ytterligare en spännande funktion att hålla koll på. Den heter Giantoonz & Fluctuation. Om fyra likadana symboler bildar en kvadrat omvandlas de till en gigantisk symbol som belönar dig med vinsten multiplicerat med två. 

Dessutom väljs en enögd symbol ut, och om den är delaktig i kommande vinster belönas du med två wild-symboler. 


aligned-image-text-img

Reactoonz på mobila enheter

Många väljer i dag att spela via surfplattan eller mobilen, då det innebär att du i stort sett kan spela när och var du vill. Precis som med i stort sett alla spelautomater från svenska Play'n GO kan du även spela Reactoonz på mobila enheter, vare sig det rör sig om en surfplatta, Android eller iOS. Det enda du behöver är en internetuppkoppling. 

Spelet är mobilanpassat, vilket gör att det är lika enkelt och smidigt att spela det på mobila enheter som på datorn. 


aligned-image-text-img

Spelets RTP och volatilitet

Reactoonz har en teoretisk RTP på 96 % vilket är bra i förhållande till vissa spelautomater som finns på nätet i dag, även om det är en relativt vanlig procentsats. Spelet har också en medelhög volatilitet, vilket innebär att du inte vinner lika ofta som på vissa andra automater. 

När du väl vinner rör det sig i stället ofta om högre vinster, vilket gör att spänningen är på topp genom hela spelet. I Reactoonz slot kan du ha turen att vinna 750 000 kronor

aligned-image-text-img

Reactoonz - en innovativ slot

Reactoonz är en spelautomat från Play'n GO som lanserades under 2017. Såväl grafik som ljud är på topp i spelet. Dessutom är det mycket innovativt på flera olika sätt. Den har till exempel inga klassiska hjul, rader och vinstlinjer. I stället samlar du ihop roliga figurer i kluster om minst fem stycken för att vinna. Spelet är mycket färgglatt och lekfullt. 

Reactoonz erbjuder två behållare som fylls på med funktioner, vilket också är innovativt och relativt ovanligt bland spelautomater på nätet. I takt med att behållarna fylls på kan du ta del av många intressanta funktioner, så som extra wild-symboler och krafter som gör att symboler byts ut för att gynna ditt spelande. Det här bidrar till att spelet aldrig känns långtråkigt.

Alla dessa funktioner i all ära, men det bidrar också till att sloten är betydligt svårare att förstå sig på än många andra automater. Ett tips är därför att läsa vinsttabellen ordentligt innan du drar igång det första snurret. Du hittar bra och tydliga instruktioner genom att klicka på "i" längst ner till vänster i spelet. Här ser du också utbetalningen utifrån din insats.

Ytterligare något som kan upplevas som lite negativt är att spelet inte erbjuder ett enda free spin. För många är free spins en av de bästa funktionerna bland spelautomater, vilket gör att den funktionen är saknad i Reactoonz. Men om vi ser till antalet andra funktioner som finns tillgängliga kan vi dock konstatera att dessa väger upp avsaknaden av free spins!


aligned-image-text-img