tab

Iron Girl

Iron Girl - ta fast skurkarna och vinn fina vinster!

I sloten Iron Girl har Play’n GO hämtat inspiration från superhjältarnas värld för att skapa en spännande och actionfylld slot som går ut på att fånga skurkar i rymden. Varje gång du fångar en rymdskurk belönas du med ett re-spin. Ackompanjerad av coola ljudeffekter och animationer har du chansen att vinna stort. Spelplanen erbjuder sammanlagt 20 vinstlinjer.

Det bästa med Iron Girl

  • Multiplikatorer att vinna
  • Relativt lätt att få re-spins
  • Spännande och välgjort tema
icon

Fakta om spelet

Spelutvecklare
Play’n GO
Speltyp
Videoslot
Utgivningsår
2018
RTP
96 %
Tillgänglig på
Dator, mobil och surfplatta
Antal hjul
5
Rader
3
Vinstlinjer
20
Min / Max bet
2 - 1000
Myntvärde
0,01 - 100
Maxvinst
Okänt
Volatilitet
Hög
Progressiv jackpott
Nej
Scatter
Nej
Free-spins
Nej
Wilds
Ja
Bonusspel
Nej
Re-spins
Ja

Här kan du spela Iron Girl

free-spins
-
free-spins
bonus
100 kr
bonus
free-spins
-
free-spins
bonus
100 kr
bonus
free-spins
100
free-spins
bonus
-
bonus

Rymdäventyret Iron Girl

I denna rymdinspirerade videoslot är det superhjältinnan Iron Girl som har huvudrollen. Hon är dessutom spelets wild-symbol, och tillsammans ger ni er ut på ett spännande äventyr bland okända galaxer där målet är att ta fast så många rymdskurkar som bara är möjligt. Och det finns många otäcka skurkar därute, så det gäller att vara på sin vakt! 

Detta är en klassiskt utformad videoslot, uppbyggd med 5 hjul och 3 rader som tillsammans erbjuder 20 fixerade vinstlinjer. När du har upptäckt minst tre likadana skurkar på hjulen ändras både ljudet och vinstmöjligheterna. Då kommer du till exempel höra en robotröst som meddelar att den efterlyste skurken är upptäckt. Det är lätt att leva sig in i sloten.


För att vinna i Iron Girl

Du vinner genom att pricka in minst tre likadana symboler på hjulen, räknat från vänster till höger. Det är skurksymbolerna som är de högst betalande, och genom att landa en kombination av dessa kan du få avnjuta flera vinstgenererande funktioner. När kombinationen är vinnande får du ett re-spin med skurksymbolerna kvar på hjulet. Om ytterligare en likadan symbol dyker upp får du fler re-spin. 

Det är superhjältinnan själv, Iron Girl, som är spelets wild-symbol - den symbol som ersätter alla övriga symboler. Det gör att vinstchanserna ökar rejält när Iron Girl-symbolen dyker upp. Det finns även en funktion som kallas Villain Collection Meter och funktionen leder dig till spelets Bounty Bonus där du ska fånga skurkar tillsammans med Iron Girl - ju fler skurkar ni fångar, desto bättre blir vinsterna.

Det räcker inte med detta - det gäller att hela tiden hålla koll på hjulen, för utan förvarning kan en järnutrustning komma flygandes över spelplanen och släppa så många som fem slumpmässigt utvalda wilds någonstans på hjulen. Dessa kan i sin tur aktivera re-spin-funktionen, vilket gör att du kan samla in ännu fler rymdskurkar och få chansen på ännu högre vinster.


aligned-image-text-img

Inga free spins, men en hel del annat

Här har speltillverkaren faktiskt lämnat lite att önska, det finns nämligen inte några free spins i Iron Girl. Det närmaste vi kommer är spelets re-spins. Trots att spelets övriga funktioner är underhållande blir det påtagligt att något saknas. Om det är just free spins du är ute efter får du kika vidare bland andra videoslots, eller nöja dig med re-spins. 

Den funktion som bäst väger upp för avsaknaden av free spins är funktionen som kallas Iron Armour Feature, alltså den med den flygande järnutrustningen. Det är när denna funktion slumpmässigt triggas som du kan få upp till fem wilds placerade på hjulen. Detta innebär att du kan få till riktigt fina vinster, särskilt om du spelar med en högre insats.

När det gäller vanliga snurr, alltså inte re-spins, kan spelets olika wild-symboler visa sig på hjul nummer två, tre, fyra och fem. Skulle järnutrustningen dyka upp visar sig dessutom ytterligare wilds som är helt slumpmässigt utvalda, och genererar ännu fler re-spins. Med andra ord är det relativt enkelt att få re-spins eftersom de inte är låsta till bara en funktion.


aligned-image-text-img

Bonusfunktioner i stället för bonusspel

Iron Girl erbjuder ingen interaktiv bonusbana, inte heller något växande jackpottspel. Men det finns fortfarande goda möjligheter att ta del av bonusfunktionen, i form av den tidigare nämnda Bounty Bonus. De går ut på att samla in så många Sticky Villains som möjligt, för att trigga re-spins-funktionen, som i sin tur kan multiplicera vinsten upp till fem gånger totalsumman. 

Trots avsaknaden av funktioner så blir det spännande att snurra. 

aligned-image-text-img

Spela i en mobil enhet

Numera är det en självklarhet för majoriteten av alla speltillverkare som finns på marknaden att anpassa sina spel för mobila enheter. Det har även Play'n GO tänkt på när det gäller videosloten och rymdäventyret Iron Girl. Det innebär att du kan spela direkt från din mobiltelefon eller surfplatta, och det spelar ingen som helst roll om det är en iPhone, iPad eller en Android. 

Det går självklart också att spela Iron Girl på datorn, men med en mobil enhet är du mer flexibel och kan spela när och var du vill. 


aligned-image-text-img

Spelets RTP och volatilitet

I Iron Girl erbjuds du relativt hög RTP - det vill säga den teoretiska återbetalningen. RTP ligger här på 96 %, vilket innebär att du i teorin får igen en stor del av dina insatser över tid. När det gäller slots är det också intressant att titta på volatiliteten; hur hög den verkliga risken är när du satsar dina pengar. 

I Iron Girl klassas volatiliteten som hög, vilket betyder att du som spelare tar en relativt stor risk eftersom du kommer vinna mer sällan, men större summor när du väl vinner. 

aligned-image-text-img

Iron Girl – en slot med mycket action och roliga funktioner

Den svenska speltillverkaren Play’n GO har funnits på marknaden sedan 1997 och har under årens lopp vuxit sig både starka och populära. Inte minst tack vare spel som Rise of Olympus, Legacy of Egypt, Street Magic och nu alltså även med Iron Girl - en välutvecklad och actionfylld videoslot med ett tydligt och spännande rymdtema, coola ljudeffekter och snygga animationer. 

Att superhjälten är en kvinna gör inte saken sämre, snarare tvärtom. Det vimlar inte direkt av spel i action-genren med kvinnliga huvudkaraktärer, så detta är ett mycket välkommet inslag. Det gör inte heller saken sämre att spelet är framtaget av en av våra främsta svenska speltillverkare, som är kända för sin höga kvalitet, sin välutvecklade grafik och sina generösa funktioner.

Även Iron Girl håller hög kvalitet rakt igenom, med flera roliga och något annorlunda funktioner som exempelvis järnutrustningen kan dyka upp med ett antal wilds på spelplanen. Dock finns det en viss avsaknad av mer detaljerad information om hjältinnan själv, och du får inte riktigt kläm på varför skurkarna blivit skurkar eller varför de befinner sig just i rymden – det får du fantisera ihop själv!

Mer detaljerad information om de olika karaktärerna och själva spelidén skulle kunna tillföra spelet en ytterligare dimension och ännu mer spänning, men det är absolut ett spel att rekommendera även i nuvarande form. Särskilt för dig som gillar rymden och kvinnliga superhjältar som är på jakt efter slibbiga, klibbiga skurkar och bra vinster. 

Prova spelet och ta del av ett fartfyllt och roligt speläventyr!


aligned-image-text-img

Nyhetsbrev

icon
close-disclaimer
Denna webbplats använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för dig som användare. Läs mer