tab

Hanzo’s Dojo

Hanzo’s Dojo - Sloten där du får möta samurajer och besöka det ultimata träningsområdet!

Hanzo’s Dojo tar med dig på ett äventyr i samurajvärlden. Träna tillsammans med den sanna legenden Hattori Hanzo, en riktig samuraj, och ta hjälp av både wilds och free spins i jakt på alla vinster. Hanzo’s Dojo har dessutom tre extra rutor du måste hålla koll på! Mer information om det här hittar du i vår recension.

Det Bästa med Hanzo’s Dojo

  • Unik spelplan med tre extra spelrutor
  • Trevliga bonusfunktioner i form av wilds och free spins
  • Ett grafiskt mästerverk
icon

Fakta om spelet

Spelutvecklare
Yggdrasil
Speltyp
Videoslot
Utgivningsår
2018
RTP
96,1 %
Tillgänglig på
Dator, mobil och surfplatta
Antal hjul
5
Rader
3
Vinstlinjer
25
Min / Max bet
1 - 1250
Myntvärde
0,004 - 5
Maxvinst
375000 Mynt
Volatilitet
Medel
Progressiv jackpott
Nej
Scatter
Ja
Free-spins
Ja
Wilds
Ja
Bonusspel
Nej
Re-spins
Ja

Här kan du spela Hanzo’s Dojo

Hanzo’s Dojo - Tema, design och grafik

Det är Yggdrasil, en speltillverkare som är känd för att skapa slots med suverän grafik och intressanta teman, som ligger bakom Hanzo’s Dojo. På den vackra spelplanen hittar du detaljrika symboler och i bakgrunden ljuder trevliga toner som höjer spelglädjen. Sloten har fem hjul med tre klassiska rader, vad som är unikt är att det finns ytterligare tre hjul med en rad på "taket". Huvudrollen i denna slot har den legendariska samurajen Hattori Hanzo och handlingen utspelar sig i Japan, närmare bestämt i Hanzo’s träningsdojo. Legendaren erbjuder dig chansen att lära dig de tuffa kampsportsövningarna och med hjälp av symbolerna på spelplanen kan du bygga upp både muskler och ditt bankkonto. Snabbt förklarat är Hanzo’s Dojo en slot med imponerande grafik, inbjudande design, härligt bakgrundsljud och intressant tema.

Hur du spelar Hanzo’s Dojo

Hanzo’s Dojo har två hjuluppsättningar, de utspelar sig i ett tempel och den primära hjuluppsättningen har de klassiska tre raderna och fem hjulen. Den andra hjuluppsättningen befinner sig på taket av templet och har endast tre hjul och en rad. När du har justerat din insats har du chans att vinna på 25 linjer. Du kan tyvärr inte justera antalet linjer. Genom att ändra på myntvärdet i spelets nederdel kommer du se hur insatsen ändras i storlek. Du kan spela för så lite som 1 krona upp till 1 250 kronor per snurr och för att vinna behöver du minst tre likadana symboler på rad. Hur stora vinsterna blir beror på din insats, vilken symbol du vinner med och även hur många symboler du får. På de tre hjulen som sitter på taket i sloten dyker endast bonussymboler eller en tom symbol upp. Med hjälp av dessa extra tre hjulen kan du få fram extra vinster med hjälp av expanderande wild-symboler och Hanzo spins som låser en symbol i ett 3x3-läge. Du kan även hamna i ett särskilt free spins-läge som är ämnat just för spelplanen på taket.
aligned-image-text-img

Hanzo’s Dojo Free Spins

Hanzo’s Dojo har som sagt två olika free spins-lägen. För att du ska få ett antal gratissnurr krävs det först att du snurrar fram minst tre stycken free spins-symboler, som är i form av en gong. Den här symbolen har en siffra på sig där det står hur många free spins du får. Du kan få mellan 3 och 15 spins. Det andra free spins-läget startar när free spins-symbolerna dyker upp i den övre spelplanen. Här får du ett antal spins plus en booster. Dessa boosters kan vara till exempel 2 extra spins, en win both ways-funktion, en 3x3 nudge-symbol, en multiplikator på x2 eller att ett extra hjul med wild-symboler läggs till. Det finns gott om funktioner att njuta av hr med andra ord! Vilken booster du får är dock något som triggas slumpmässigt och därmed en överraskning. Men vad alla boosters har gemensamt är att du med hjälp av dem och de free spins du får, har möjlighet att snurra hem en större vinstsumma. Det gäller bara att du har lite tur. Så håll tummarna, vässa ditt samurajsvärd och snurra på hjulen!
aligned-image-text-img

Hanzo’s Dojo saknar bonusspel

Tyvärr har Hanzo’s Dojo inget bonusspel men vi kan räkna de två free spins-lägena som en form av bonusspel, de boosters som dyker upp under free spins-rundorna höjer dessutom spelglädjen rejält! Wild-symbolen i spelet spelar också en betydande roll, förutom att ersätta alla vanliga symboler kan denna också expanderas från hjulen på taket ner till den stora spelplanen och generera fina vinster.
aligned-image-text-img

Hanzo’s Dojo i dina mobila enheter

Det är inte konstigt att du även har tillgång till Hanzo’s Dojo på dina mobila enheter. Det är sällan vi stöter på nyare slotspel som inte är anpassade till alla enheter. Många spelare väljer ofta att spela via mobilen när de har en stund över eller inte vill vänta på att datorn ska starta. Du behöver inte ens ha en viss typ av mobil, surfplatta eller ett speciellt operativsystem för att spelet ska fungera. En hyfsat stabil internetuppkoppling och ett mobilanpassat online casino är allt du behöver.
aligned-image-text-img

Hanzo’s Dojo bjuder på en stark RTP

RTP, eller Return to Player, är ett värde som anger hur mycket du kan få tillbaka av alla pengar du satsar i ett visst spel. Åsikten om hur detta fungerar är lite olika beroende på vem du frågar. Vad de flesta håller med om är att ju högre RTP ett spel har, desto oftare vinner du. Summorna är dock inte alltid särskilt stora. Hanzo’s Dojo har en RTP på 96,1 % vilket är helt inom ramen för den normala i förhållande till jämförbara slots.
aligned-image-text-img

Vinn med en samurajlegend

Hanzos Dojo är en relativt ny video slot från Yggdrasil, den lanserades i augusti 2018 och är en klassisk slot med unika funktioner. Du spelar med 25 vinstlinjer samt på de klassiska fem hjul och tre rader. Vad som gör Hanzos Dojo unik är att det finns ytterligare en liten hjuluppsättning över spelplanen där du hittar flera spännande bonussymboler. Det japanska samurajtemat är endast en anledning till varför du kommer fastna för Hanzos Dojo. Spelet erbjuder en rad olika bonusfunktioner, bland annat två free spins-lägen. Får du free spins-symboler i den övre hjuluppsättningen kommer du dessutom aktivera ännu fler bonusfunktioner och på så sätt få en mycket större chans att snurra hem några av de lite större vinsterna. Vare sig du är nybörjare eller en storspelare tycker vi att Hanzos Dojo är ett spel för alla. Du kan nämligen spela för så lite som 1 krona upp till 1 250 kronor per spinn. Allt du behöver göra för att justera din insats är att ändra på myntvärdet. Testa gärna gratisversionen av spelet innan du satsar pengar om du känner dig osäker på reglerna. Sist vill vi bara säga att Hanzos Dojo är en väldigt snygg slot med ett intressant tema och full med bonusfunktioner. Tyvärr har sloten ingen jackpott, men chansen att vinna en hyfsad summa finns. Free spins, wild-symboler och de två unika hjuluppsättningarna ger spelare en trevlig spelupplevelse. Låter sloten intressant? Prova det då idag genom att göra en insats och snurra igång hjulen!
aligned-image-text-img

Nyhetsbrev

icon
close-disclaimer
Denna webbplats använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för dig som användare. Läs mer