tab

Gunslinger: Reloaded

Gunslinger: Reloaded - Besegra skurkarna och vinn härliga vinster!

Gunslinger: Reloaded är en spelautomat som bjuder på högklassig underhållning med alla sina funktioner. Det finns free spins, scatters, wilds och ett bonusspel. Dessutom finns det en progressiv jackpott som du har chansen att kamma hem. Ta en tur till saloonen och fånga de efterlysta skurkarna

Välkomspaket

  • Chans på en progressiv jackpott
  • Du kan få riktigt många free spins
  • Det finns ett spännande bonusspel
icon

Fakta om spelet

Spelutvecklare
Play’n GO
Speltyp
Videoslot
Utgivningsår
2018
RTP
96 %
Tillgänglig på
Dator, mobil och surfplatta
Antal hjul
5
Rader
3
Vinstlinjer
25
Min / Max bet
20 - 1000
Myntvärde
0 - 4
Maxvinst
Progressiv jackpott
Volatilitet
Medel
Progressiv jackpott
Ja
Scatter
Ja
Free-spins
Ja
Wilds
Ja
Bonusspel
Ja
Re-spins
Nej

Här kan du spela Gunslinger: Reloaded

free-spins
-
free-spins
bonus
1 000 kr
bonus
free-spins
40
free-spins
bonus
500 kr
bonus

Gunslinger: Reloaded bjuder på ljud och bild som tagna ur en västernfilm

Gunslinger: Reloaded har en välgjord grafik med ljud som för tankarna till filmer om Vilda Västern. Här ljuder bland annat pistolskott och i free spins-läget ändras både musiken och bakgrunden för att förstärka upplevelsen av dina gratisrundor. Symbolerna består av spelkort, korsade revolvrar och guldklimpar vilket speglar temat perfekt. Det finns också wanted-affischer och en whiskeyflaska som tar dig till bonusspelet! 

Gunslinger: Reloaded har 5 hjul, 3 rader och 25 stycken fasta vinstlinjer. Insatsen ställer du enkelt in med ett knapptryck och det finns tolv olika insatser för dig att välja mellan. Alla knappar ser ut att vara gjorda av trä och i bakgrunden skymtar en öde gata i en Västernstad. Du ställer enkelt in autoplay om du vill slippa trycka för varje snurr.


Hur du vinner på Gunslinger: Reloaded

De 25 vinstlinjerna i Gunslinger: Reloaded går från vänster till höger och du kan därav inte vinna från båda håll som du kan i exempelvis Starburst. För att vinna behöver du minst tre symboler i rad, förutom när det kommer till scatter-symbolen och guldklimpssymbolen, då du endast behöver två symboler för vinst. Wild-symbolen ger en rejäl myntvinst om du får fem stycken av den. 

För att du enkelt ska förstå vilka symboler som är bäst kommer vi nu gå igenom dem alla. Tre stycken wanted-symboler aktiverar bonusspelet. Glasflaskorna med saloon skrivet på en skylt ovanför är de som ger dig free spins. Wild-symbolen föreställer en cowboy med sitt klassiska halmstrå i munnen och cowboyhatt på huvudet. Scatter-symbolen föreställer en vit, stegrande häst.

Övriga symboler är medelbetalande symboler i form av guldklimpar i en påse, en berlock med ett fotografi av en kvinna och en sheriffstjärna med två korsade revolvrar ovanpå. De lågt betalande symbolerna är spelkort i valörerna 10, J, Q, K och A och det är även dessa som kan ta dig till jackpottspelet där du har chans på den progressiva jackpotten.

aligned-image-text-img

Bottle spins free spin-funktionen

I Gunslinger: Reloaded finns det ett free spins-läge som kan ge ett varierat antal gratissnurr beroende på vilket val du gör. För att aktivera free spins-läget behöver du få fram tre stycken symboler föreställandes en whiskyflaska. Dessa kan endast visa sig på hjul två, tre och fyra och om de gör det får du skjuta på en av dem med din revolver. 

När du har valt vilken flaska du vill skjuta sönder klickar du på den och skottet kommer att avfyras. När skottet har avfyrats kommer den krossade flaskan visa hur många free spins du kommer belönas med. Du kan som minst få 10 stycken och som mest hela 25 stycken gratissnurr, dessutom kan du återaktivera funktionen ett obegränsat antal gånger.

Under dina gratissnurr får spelautomaten en annan bakgrund och även ljudet ändras. Förutom detta multipliceras alla dina vinster under free spins-läget med två, vilket gör att du även får större vinster på spelkontot. Som du säkert förstår kan detta free spins-läge belöna dig med härliga vinster eftersom du kan få ett obegränsat antal av dem, plus att dina vinster fördubblas.


aligned-image-text-img

Bounty Hunt och Collect and Jackpot - bonus

Det finns ett renodlat bonusspel i sloten kallat Bounty Hunt. Det aktiveras av tre stycken Wanted-affischer, välj här en av tre affischer och jaga skurken den föreställer genom staden.

Ju högre multiplikator desto större risk! Collect and Jackpot innebär att du kan få vinst med alla de olika spelkorten. I bonusspelet har du chans på den progressiva jackpotten genom att snurra fram spelkort med sheriffstjärnor. 


aligned-image-text-img

Spela Gunslinger: Reloaded på språng

Gunslinger: Reloaded är en slot som lanserades under år 2018 och givetvis är den optimerad för spel via mobila enheter. Den fungerar minst lika bra att spela på din mobiltelefon och surfplatta som på din dator, vilket ger dig friheten att ta med dig detta västernäventyr vart du än befinner dig. 

Du kan jaga skurkarna på tåget eller bussen om du pendlar, på semestern eller i sängen innan du somnar. Så länge du har internetuppkoppling på din enhet kan du spela på Gunslinger: Reloaded när du vill. 

aligned-image-text-img

Hur är vinstchanserna på Gunslinger: Reloaded?

Det finns en del goda chanser att vinna på Gunslinger: Reloaded då den har en RTP på 96 %. Det ger dig en bra återbetalning när det räknas ut på många spelsessioner. Gunslinger: Reloaded har även en medel volatilitet vilket innebär att den kan ge riktigt stora vinster, men du behöver satsa en hel del för att vinna. 

Det kommer inte små vinster lika ofta som i en slot med låg volatilitet, men de förekommer. Du behöver en del uthållighet, men du kommer känna spänningen i varje snurr. 

aligned-image-text-img

Vilda Västern och dess guldgruva kallar på dig

Gunslinger: Reloaded är en spännande videoslot med gott om chanser att vinna stort. Med sin höga RTP på 96 % och en medelvolatilitet kan du vinna riktigt höga vinster om du har uthålligheten och budgeten som krävs. Det finns gott om specialfunktioner som free spins, jackpottspel och även ett annat bonusspel där du ska jaga en efterlyst skurk genom staden. 

Vilda Västern är ett tema som många tycker om och det är ett tidlöst val som aldrig tappar sin popularitet. I Gunslinger: Reloaded finner du allt som har med västern att göra; salooner, cowboys, guldklimpar och efterlysta skurkar. Den är grafiskt välgjord och har snygga animationer och passande ljudeffekter. Sloten bjuder på en spännande spelupplevelse som dessutom är en fröjd för ögat.

Gunslinger: Reloaded passar även spelare som inte är så förtjusta i det aktuella temat då den har gott om lockande funktioner, inte minst den progressiva jackpotten. Ju högre insats du spelar med desto större är din chans att kamma hem jackpottvinsten. Dessutom kan du få många gratissnurr i free spins-läget då det inte finns någon övre gräns gällande dem.

Om du älskar västernfilmer och allt de bjuder på kommer du finna mycket nöje i Gunslinger: Reloaded. Det är en underhållande slot och det märks att Play'n GO har lagt ner mycket arbete på skapandet av den. Vi rekommenderar Gunslinger: Reloaded till de spelare som älskar slots som är fullspäckade med funktioner och vill ha chans på stora jackpottvinster.


aligned-image-text-img