tab

Gonzos Quest

Gonzo’s Quest - följ med Gonzo på äventyr i jakt på skatterna!

Gonzo’s Quest är spelet för dig som vill uppleva en älskad och unik slot. Istället för hjul som snurrar får du här spela med stora stenblock som faller ner på spelplanen. Det saknas jackpott men lyckas du snurra fram fem likadana symboler kan du kamma hem en rejäl summa ändå!

Det bästa med Gonzo’s Quest

  • Fantastisk lavinfunktion
  • Trevliga animationer och härlig grafik
  • Multiplikatorer på upp till 15x i free falls-funktionen
icon

Fakta om spelet

Spelutvecklare
NetEnt
Speltyp
Videoslot
Utgivningsår
2011
RTP
95,97 %
Tillgänglig på
Desktop, Mobil
Antal hjul
5
Rader
3
Vinstlinjer
20
Min / Max bet
2 - 500
Myntvärde
0,01 - 0,5
Maxvinst
2 500 mynt
Volatilitet
Medel
Progressiv jackpott
Nej
Scatter
Ja
Free-spins
Ja
Wilds
Ja
Bonusspel
Nej
Re-spins
Ja

Ett spännande och välgjort tema

När du först öppnar upp denna slot kommer du få ta del av en spännande intro-film där du presenteras för huvudpersonen Gonzo, den spanska upptäckaren som är ute och letar efter skatter. Efter att ha stulit en karta till El Dorado hoppar Gonzo av skeppet han befinner sig på, lämnar besättningen och beger sig ensam ut i djungeln på jakt efter guld.

Det är här spelet börjar och du tas till spelplanen som består av rader med stora stenblock med inristade symboler. Varje gång du gör ett "snurr" kommer nya stenblock falla ner på planen. Gonzo’s Quest är en välgjord slot som bjuder på intressanta bakgrundsljud från djungeln och när du vinner spelas det upp en liten melodi. Omdömet om grafiken och temat är bara positivt!

Hur du vinner på Gonzo’s Quest

För alla som har spelat på slots någon gång behöver vi knappast berätta hur det går till. Gonzo’s Quest är väldigt enkel att förstå och fungerar i stort sett på samma sätt som andra video slots. För dig som inte har någon tidigare erfarenhet av hur du spelar kommer vi nu att gå in lite närmre på detta samt vad du bör tänka på.

Vi har redan berättat att det i Gonzo’s Quest finns stenblock istället för hjul som snurrar, vilket är den största skillnaden gentemot andra automater. Du kan justera din insats genom att ändra på både myntvärdet och insatsnivån. Dessa hittar du längst ner på spelplanen och du kan välja att spela för minst 2 kronor upp till 500 kronor.

För att vinna måste du få minst tre likadana symboler på en rad. Varje gång du vinner startar dessutom lavinfunktionen - varje vinnande rad med stenblock exploderar och nya faller ner för att ta deras plats. Du har möjlighet att vinna flera gånger under endast ett snurr. Varje gång du vinner får du även en multiplikator, vinner du flera gånger i rad ökar även denna.

aligned-image-text-img

Free Falls istället för free spins

När det gäller bonusfunktioner i Gonzo’s Quest finns ingen scatter-symbol och därmed inga direkta free spins. Istället har detta spel en funktion kallat free falls. För att du ska få 10 free falls krävs det att du först får tre free fall-symboler på en vinstlinje från vänster till höger. Du kan även vinna fler snurr under en free fall-omgång.

Precis som i huvudspelet kommer du även här få en multiplikator för varje gång du vinner. Vid första vinsten dyker det upp en multiplikator på x3, vinner du igen ökas den till x6 och så vidare. Som mest kan du få en multiplikator på x15 under free falls-omgången. Något som kan få en betydande inverkan på vinstens slutliga storlek!

Sist vill vi även nämna att samma lavinfunktion som finns i huvudspelet också gäller under dina free falls. Du kan alltså vinna väldigt mycket ifall det skulle dyka upp vinnande kombinationer flera gånger efter varann. Framförallt om dessa kombinationer består av någon av de symboler som har ett högre värde, så som silverstenen värd 2 500 mynt eller jade-stenen som ger 1 000 mynt.

aligned-image-text-img

Nyhetsbrev

icon
close-disclaimer
Denna webbplats använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för dig som användare. Läs mer