tab

Eastern Emeralds

Eastern Emeralds bjuder på osannolika multiplikatorer!

Eastern Emeralds är en slot med flera olika typer av multiplikatorer. Här finns wilds med multiplikatorer upp till 5x i grundspelet, och upp till 8x i free spins-läget. Du väljer själv mellan fyra olika free spins-lägen där lägre antal gratissnurr har högre multiplikatorer att bjuda på.


Det bästa med Eastern Emeralds

  • Temat är rogivande och vackert
  • Du kan själv välja vilket av de fyra free spins-lägena du vill aktivera
icon

Fakta om spelet

Spelutvecklare
Quickspin
Speltyp
Videoslot
Utgivningsår
2018
RTP
96,58 %
Tillgänglig på
Dator, mobil och surfplatta
Antal hjul
5
Rader
3
Vinstlinjer
20
Min / Max bet
2 - 1000
Myntvärde
0,01 - 5
Maxvinst
20 000x insatsen
Volatilitet
Låg
Progressiv jackpott
Nej
Scatter
Ja
Free-spins
Ja
Wilds
Ja
Bonusspel
Nej
Re-spins
Nej

Här kan du spela Eastern Emeralds

free-spins
100
free-spins
bonus
-
bonus
free-spins
-
free-spins
bonus
100 kr
bonus
free-spins
-
free-spins
bonus
100 kr
bonus

Eastern Emeralds har ljud och grafik med inspiration från Asien

Eastern Emeralds är en vacker slot som bjuder på gott om vinstchanser. I bakgrunden ser du bergstoppar i solnedgången, träd med lyktor och en och annan byggnad. Spelplanen består av fem hjul och tre rader inom en ram av guld. Bakgrundsmusiken låter som om den kommer från en typisk asiatisk film och den är behaglig att lyssna på. 

Både ljudeffekterna och animationerna i Eastern Emeralds är välgjorda och passar väl in i det orientaliska temat. Symbolerna är även de gyllene i färgen, likt spelplanens ram, och här finner du bland annat en fisk, en drakmask och en sköldpadda. Insatsen ställer du enkelt in med ett knapptryck utan att behöva välja myntvärde och antalet mynt. Givetvis finns det också en autoplay-funktion.


Hur du vinner på Eastern Emeralds

När det kommer till hur du vinner i Eastern Emeralds fungerar det likt de flesta andra slots, du ska matcha minst tre symboler på en vinstlinje från vänster till höger. Endast scattern kan komma var som helst på hjul 2, 3 och 4 för att ta dig till free spins-läget. Du kan alltså inte vinna åt båda hållen i denna slot. 

Symbolerna i sloten är gyllene och vackra och passar bra in i temat för Eastern Emeralds. De lågbetalande symbolerna består av spelkortsvalörerna 10, J, Q, K och A i olika färger. De högbetalande symbolerna har alla en gyllene ram som innehåller följande; tre medaljonger, en skål, en sköldpadda, en fisk och en drakmask som alla är gyllene och välgjorda.

Wild-symbolen är den omtalade smaragden som spelautomaten fått sitt namn ifrån. Även denna har en gyllene ram och kan dessutom komma med multiplikatorer. Wild-symbolen ersätter alla andra symboler, förutom fågel Fenix-scattern. Scatter-symbolen är en röd fågel Fenix i en flammande cirkel och det är just den som kan ta dig något av free spins-lägena om den visar sig på de tre mellersta hjulen.


aligned-image-text-img

Fyra olika free spins-lägen

Free spins aktiveras som nämnt av scatter-symbolen om den visar sig var som helst på hjul 2, 3 och 4, så länge du snurrar fram tre stycken. Du får då välja mellan fyra olika free spins-lägen som kommer med olika antal gratissnurr samt olika multiplikatorer. Valen med färre snurr innebär en högre risk, men möjligheterna till stora vinster är större. 

Under free spins-läget kan wild-symboler uppkomma på hjul 2 till 5 som i sin tur ger extra multiplikatorer. Beroende på hur många free spins du valt kan storleken på wild-multiplikatorerna ändras, allt från tre till åtta gånger insatsen. Om du väljer free spins-rundan med sex stycken gratissnurr har du chansen på spelets höjdar-multiplikator på sammanlagt 1 680x insatsen.

Väljer du i stället läget med tolv free spins kan multiplikatorn bli 360x insatsen om du har tur. De andra lägena, på 9 respektive 15 free spins, är upplagda på samma sätt och har multiplikatorer som ger upp till 120x och 840x insatsen. Med detta sagt kan knappast någon spelare klaga på Eastern Emerelds free spins-funktion, som kan bjuda på riktigt stora vinster.


aligned-image-text-img

Eastern Emeralds har inget bonusspel

Eastern Emeralds är en slot utan bonusspel, men med andra funktioner. Wild-symbolerna med multiplikatorer kan även komma i standardläget medan wild-symbolen utan multiplikator endast kan komma på det första hjulet. 

Multiplikator-wilds kan komma på alla hjul med 2 till 5x och kommer flera så multipliceras de med varandra för att ge ännu högre vinster. Med denna generösa wild-funktion behövs inget bonusspel. 


aligned-image-text-img

Eastern Emeralds i mobilen

Nu för tiden är det viktigt att spelleverantörer gör sina spel tillgängliga på andra enheter än datorer. Eastern Emeralds lanserades 2018 och den är givetvis anpassad för mobil. 

Det är något de flesta spelare förväntar sig i dag och de flesta spelutvecklare hörsammar såklart detta. Med spelet i mobilen kan du spela var du än befinner dig. Det enda som behövs är internetuppkoppling. Du behöver inte tänka på operativsystem, sloten stödjer såväl iOS som Android och den snygga grafiken påverkas inte av vilken enhet du väljer att spela på. 

aligned-image-text-img

RTP och volatilitet i Eastern Emeralds

Eastern Emeralds har en RTP på 96,58 % vilket är omkring standard för moderna videoslots. Med andra ord är den teoretiska återbetalningen förhållandevis bra. Dock är det inte endast RTP som spelar roll, utan volatiliteten är också viktig, om inte viktigare. 

Eastern Emeralds har en låg volatilitet vilket ger dig vinster ofta, men de kanske inte är så höga. Detta betyder dock inte att du inte kan vinna stora belopp för det är fortfarande fullt möjligt. Låg volatilitet är bra då det håller dig på tårna och du tar inte så stora risker. 

aligned-image-text-img

En vacker och vinstgivande slot

Eastern Emeralds har ett inspirerande och vackert orientaliskt tema. Bakgrunden och spelplanen ger en avkopplande känsla, speciellt i kombination med den typiskt asiatiska bakgrundsmusiken. Detta är en slot som är perfekt att spela för att varva ner efter en stressig dag. Dock betyder det inte att den inte är spännande, med alla sina free spins-funktioner är det definitivt underhållande! 

Eastern Emeralds är en lågvolatil slot och du kan därmed förvänta dig att vinna många småvinster. Detta är perfekt för dig som har en låg spelbudget, behöver omsätta en bonus eller inte har tålamod nog att vänta för länge på vinsterna. Spelets RTP är god med 96,58 % och känns rättvis på alla sätt och vis. Allt över 96 % är bra.

Om du älskar multiplikatorer har du verkligen hittat en slot som passar dig som handen i handsken. I Eastern Emeralds bjuder nämligen wild-symbolerna på multiplikatorer i olika valörer redan i grundspelet. När det kommer till free spin-läget finns det hela fyra olika att välja mellan med olika antal free spins och olika multiplikator-wilds. Du väljer själv vilket du vill spela.

Eastern Emeralds är en slot som ger en bra spelupplevelse med gott om vinstchanser. Den fungerar minst lika bra att spela på mobiler och surfplattor för dig som föredrar att spela när du är på språng. Spelet har inga krångliga regler och passar bra för nybörjare. Vi rekommenderar denna slot till spelare som älskar välgjorda slots med free spins och multiplikatorer!


aligned-image-text-img

Nyhetsbrev

icon
close-disclaimer
Denna webbplats använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för dig som användare. Läs mer