tab

Doubble Stacks

Double Stacks - upptäck den spännande Double Stacks Feature!

Double Stacks är sloten för dig som saknar det härliga frukttemat och enklare funktioner. Double Stacks Feature ger dig chansen att få dubbla symboler på ett hjul och därmed större vinster. Välj insats mellan 1 krona – 2 000 kronor, snurra på hjulen och vinn en bra summa!

Det bästa med Double Stacks

  • Klassiskt frukttema med toppenbra grafik.
  • Möjlighet till många free spins och Double Stacks Feature!
icon

Fakta om spelet

Spelutvecklare
NetEnt
Speltyp
Videoslot
Utgivningsår
2018
RTP
96,1 %
Tillgänglig på
Desktop, Mobil
Antal hjul
5
Rader
3
Vinstlinjer
10
Min / Max bet
1 - 2000
Myntvärde
0,01 - 2
Maxvinst
100 000 mynt
Volatilitet
Hög
Progressiv jackpott
Nej
Scatter
Ja
Free-spins
Ja
Wilds
Ja
Bonusspel
Nej
Re-spins
Nej

Här kan du spela Double Stacks

free-spins
-
free-spins
bonus
-
bonus
free-spins
100
free-spins
bonus
-
bonus
free-spins
100
free-spins
bonus
-
bonus

Klassiska frukter ger höga vinster

Sloten lanserades i september 2018 och det gjorde att vi hade höga förväntningar på grafiken. Vi blev inte besvikna. Grafiken i Double Stacks ligger på topp, vilket egentligen inte är någon överraskning eftersom NetEnt är en av de bästa spelutvecklarna på marknaden. Double Stacks är en klassisk 5x3-slot med 10 vinstlinjer. Kontrollerna finns som vanligt längst ned på spelplanen.

Temat är ett klassiskt frukttema där symbolerna utgörs av olika frukter samt de välkända BAR-symbolerna och sjuorna. Sloten har en lugn bakgrundsmusik som ändras till ett peppande tonläge varje gång du vinner. Bakgrunden av spelet består endast av en fräsch rödlila färg utan störande detaljer. Genomgående har sloten en design som låter dig fokusera mer på spelet i stället för temat och dess detaljer.

Hur du vinner på Double Stacks

För spelentusiaster behövs det knappast någon förklaring om hur du spelar, det fungerar precis som de flesta slots. Är du nybörjare kan vi berätta att du börjar med att ställa in din insats för att sedan snurra på hjulen. Det finns 10 insatsnivåer att välja mellan samt myntvärden mellan 0,01 - 2,00. Minsta insatsen är 1 krona och största 2 000 kronor.

När du ställer in din insats kan du se hur mycket du kan vinna längst upp. Där visas maxvinsterna du kan få med de fyra högst betalande symbolerna i spelet. När du ändrar storleken på insatsen ändras också vinsterna. Självklart behöver du minst tre symboler, som uppkommer från vänster till höger på spelplanen, för att få en vinnande kombination.

För att aktivera Double Stacks Feature krävs att samtliga symboler är likadana på ett hjul. Då dubblas alla symboler och du vinner dubbelt så mycket. Double Stacks har även wild-symboler som vi alla vet hur de fungerar, de ersätter andra symboler och ökar din chans till en vinnande kombination. Scatter-symboler är också något att hålla utkik efter, de ger nämligen free spins.

aligned-image-text-img

Double Stacks Free Spins

Free spins är något vi alla älskar. De låter dig spela ett antal omgångar gratis. I Double Stacks kan du få upp till 30 free spins, och du behöver då få fem scatters på hjulen. Om du får färre än fem kan du ändå vinna ett antal gratissnurr. Får du fyra blir du tilldelad 15 free spins medan tre ger 5 snurr.

När du spelar med dina free spins kan du vinna ytterligare gratissnurr i en funktion kallad Re-trigger. Du behöver endast få två scatters för att få 2 free spins, tre scatters för att få 5 spins och fyra scatters för 15. Landar du fem scatters får du hela 30 gratissnurr. Double Stacks är kort sagt frikostiga med sina free spins.

Under free spins-läget dyker de fyra högst betalande symbolerna upp i staplar på hjulen, vilket givetvis ger dig ännu bättre chanser att vinna och vinna stort. Därtill kan även spelets wild-symbol dyka upp i staplar och göra snurrfesten ännu bättre. När du tar dig till free spins-läget lever drömmen i allra högsta grad om att vinna 1 000 gånger din insats.

aligned-image-text-img

Avsaknad av bonusspel

Det är alltid roligt att hamna i ett bonusspel när du spelar på en spelautomat. Det ger lite mer spänning och höjer spelglädjen.

Tyvärr har Double Stacks inget sådant. Visst hade det gjort spelet roligare men vi känner oss nöjda med de funktioner som finns. Dessa är ju trots allt ganska många och tillsammans med ett stort antal free spins väger det upp detta faktum.

aligned-image-text-img

Spela på dina mobila enheter

Det börjar bli allt vanligare för spelare att spela på sina mobila enheter i stället för på datorn. Speltillverkaren NetEnt är medveten om detta och har därför sett till att spelen de släpper fungerar lika bra på mobilen. Double Stacks är en av dessa.

Allt du behöver ha är en säker internetuppkoppling, då spelar det ingen roll vilken enhet du väljer att spela på. Det ska fungera lika bra överallt. Du behöver således inte oroa dig för om du har rätt operativsystem, spelet fungerar på alla enheter.

aligned-image-text-img

Normal RTP och hög volatilitet

RTP:n i Double Stacks ligger på 96,1 % och volatiliteten är hög. En RTP på 96,1 % är klart godkänd och det är en relativt vanlig procentsats på NetEnt-slots som tenderar att ligga runt 96 %, även om vissa kikar på 97 %.

Att volatiliteten är hög innebär att du vinner mer sällan men när du vinner gör du det stort. Med det sagt passar sloten bäst för spelare som gillar att ta större risker i jakten på 2 000 000 kronor - en väldigt fin vinst!

aligned-image-text-img

En slot som passar alla

Double Stacks har funnits på marknaden sedan september 2018 och har redan blivit många spelares favoritspel. Här kommer du få uppleva enkla funktioner i kombination med ett trevligt frukttema. Grafiken är en av de delar som vi vill lägga fokus på, den är en av de bästa vi har sett bland de nyare spelautomaterna. Med NetEnt som tillverkare hade vi inte förväntat oss något annat.

När du spelar kan du välja både myntvärde och insatsnivån. Det finns tio insatsnivåer samt ett myntvärde mellan 0,01 - 2,00. Lägsta insatsen är alltså en krona medan den högsta ligger på 2 000 kronor. Eftersom du kan välja att spela för mycket eller lite passar sloten lika bra för nybörjare som endast vill satsa lite, som för storspelare som gillar att spela för större summor.

Double Stacks har en del funktioner. Du hittar först och främst de klassiska wild- och scatter-symbolerna. Scatter-symbolerna kan ge dig upp till 30 free spins och ger dig chansen att vinna fler under free spins-omgången. Med hjälp av dessa kan du kamma hem en stor summa pengar. Sloten har även en Double Stacks Feature vilket innebär att symbolerna kan dubblas.

Nu när vi har berättat om Double Stacks alla delar hoppas vi att du har kunnat bilda dig en bra uppfattning om allt sloten har att erbjuda. Du kan hitta en demoversion på de flesta casinon om du vill spela ett par provomgångar innan du börjar satsa pengar. Vi kan framför allt rekommendera den till spelare som uppskattar slots med många free spins!

aligned-image-text-img

Nyhetsbrev

icon
close-disclaimer
Denna webbplats använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för dig som användare. Läs mer