tab

Divine Fortune

Divine Fortune - Ta en tripp till antika Grekland och kamma hem jackpotten!

Divine Fortune är en slot som kan få det att regna guld om du har turen på din sida. Detta spel är fullt av specialfunktioner som free spins, re-spins, wild on wild och dessutom tre stycken progressiva jackpottar som kan ge riktigt höga vinster. Sedan är sloten riktigt snygg också!

Det bästa med Divine Fortune

  • Tre stycken progressiva jackpottar som du har chansen att kamma hem
  • Divine Fortune har både free spins och re-spins att erbjuda
icon

Fakta om spelet

Spelutvecklare
NetEnt
Speltyp
Progressiv jackpott
Utgivningsår
2017
RTP
97 %
Tillgänglig på
Desktop, Mobil
Antal hjul
5
Rader
3
Vinstlinjer
20
Min / Max bet
2 - 1000
Myntvärde
0 - 1
Maxvinst
Progressiv Jackpott
Volatilitet
Medel
Progressiv jackpott
Ja
Scatter
Ja
Free-spins
Ja
Wilds
Ja
Bonusspel
Ja
Re-spins
Ja

Här kan du spela Divine Fortune

free-spins
-
free-spins
bonus
-
bonus
free-spins
40
free-spins
bonus
500 kr
bonus
free-spins
11
free-spins
bonus
2 000 kr
bonus

Divine Fortune - gudomlig grafik och ljud som är en fröjd för öronen

Divine Fortune är uppbyggd som många videoslots med fem hjul och tre rader och med NetEnt som utvecklare är grafiken på topp. Sloten är ganska enkel vid första anblick, med två statyer på vardera sidan om spelplanen och glödande ljusprickar som flyter över dem. Bakgrundsmusiken låter antik, nästan på gränsen till högtidlig och ljudeffekterna är enkla men passande till temat.

Temat i Divine Fortune är grekisk mytologi och gudomligheter har samlats i en perfekt kombination. Trots alla sina funktioner är spelautomaten inte svår att lära sig. Insatsen ställer du enkelt in genom att välja myntvärde mellan 0,01 och 0,50, samt myntnivå mellan 1 och 10. Du kan även ställa in autoplay och luta dig tillbaka och överblicka de snurrande hjulen.

Hur du vinner på Divine Fortune

För att vinna på Divine Fortune behöver dina matchande symboler gå från vänster till höger på en av spelplanens 20 vinstlinjer. Scatter-symbolen och bonussymbolen behöver dock inte landa på rad för att du ska få en vinst, utan de kan hamna vart som helst på raderna. Det gäller att få minst tre matchande symboler för att vinsterna ska trilla in.

Till din hjälp har du såklart även en wild-symbol, denna består av den bevingade hästen Pegasus från den grekiska mytologin. Denna wild kan även expandera och då ser du hästen stegra sig. Bonussymbolen är ett guldmynt också prydd med Pegasus. Tre eller fler av dessa tar dig till bonusspelet där jackpotten finns. Förövrigt går symbolerna i temats tecken med mytiska djur och gudinnan Medusa.

Håll också koll på scatter- eller free spin-symbolen, en hand som håller en blixt och kan ge dig upp till 12 free spins. Standardsymbolerna som betalar lägst är J, Q, K och A och de som betalar mer är en örn, en tjur, ett lejon och givetvis Medusa själv. Hon är den som ger högst vinst med en utdelning på som mest 600 mynt.

aligned-image-text-img

Free spins och re-spins

I Divine Fortune finns ett free spin-läge som aktiveras om du får fram tre eller fler scatter-symboler. De kan landa vart som helst på raderna och behöver därmed inte följa en vinstlinje. Tre stycken scatter-symboler ger dig fem free spins, fyra stycken ger dig åtta free spins och om du snurrar fram hela fem stycken får du tolv gratissnurr!

När du spelar dina gratissnurr fungerar även wild-symbolen något annorlunda. Alla wild-symboler här expanderar och ta upp ett helt hjul, tack vare den så kallade wild-on-wild funktionen. Denna funktion innebär i standardspelet att alla wild-symboler som hamnar bakom en "falling wild" expanderar till att ta upp hela hjulet. I free spin-läget expanderar dock alla wilds på detta sätt.

Förutom free spins finns det även falling wilds re-spins som ökar spänningen i Divine Fortune. Detta innebär att när en wild stannat på hjulen och vinsterna utbetalas kommer wild-symbolen flyttas ned ett steg och aktivera ett re-spin. Wild-symbolerna fortsätter sedan att förflyttas nedåt tills de försvinner och aktiverar re-spins efter varje snurr, även efter den gången de faller utanför spelplanen.

aligned-image-text-img

Ett bonusspel som kan ge dig en progressiv jackpottvinst

Bonusspelet i Divine Fortune aktiveras av minst tre bonussymboler. Bonusspelet går ut på att snurra fram så många mynt som möjligt på en ny spelplan och alla mynt ger en vinst på 10-200 gånger din insats.

Får du in en hel rad guldmynt vinner du Minor Jackpot, två hela rader guldmynt ger dig Major Jackpot och Mega Jackpot vinner du av tre rader.

aligned-image-text-img

Divine Fortune är optimerad för mobilspel

NetEnt är en av de mest framgångsrika spelleverantörerna och de vet att spelare gärna vill ha möjligheten att spela på slots även via sina mobiler och surfplattor.

Divine Fortune lanserades så sent som år 2017 och är skapat för att kunna fungera lika bra på mobila enheter som på datorer. Se bara till att ha en fungerande internetuppkoppling så att du slipper störas i spelet. Om en brytning sker finns det alltid en backup i sloten så att du snabbt kan återgå till där du var.

aligned-image-text-img

Vinstchanser på Divine Fortune

Divine Fortune är en spelautomat som har en RTP på 96,59 % vilket ger en hög återbetalning till spelarna.

Volatiliteten på sloten är medium vilket i sin tur innebär att vinsterna kommer då och då och i varierande storlek, du kan därför behöva en del uthållighet när du spelar på Divine Fortune. När det kommer till att vinna den största jackpotten, Mega Jackpot, är chansen större ju högre insats du spelar med. De andra jackpottarna har du lika stor chans på oavsett vilken storlek du valt på din insats.

aligned-image-text-img

Divine Fortune – en jackpott värdig gudarna

Divine Fortune tar dig med till det antika Grekland och dess mytologi. Du stöter på Pegasus, Medusa och Taurus bland symbolerna som alla kan ge dig riktigt bra vinster. Dock ska du framförallt hålla utkik efter de gyllene mynten prydda med den bevingade hästen Pegasus! Denna symbol kan ta dig till bonusspelet där du kan vinna en av de tre jackpottarna.

NetEnt har lagt ner mycket jobb på denna slot som bjuder på en riktigt bra spelupplevelse med alla sina specialfunktioner. Divine Fortune är dessutom lika vacker att titta på som den har välgjorda symboler. Animationerna ger liv åt spelplanen och samma gör bakgrundsmusiken. Att det dessutom finns en progressiv jackpott höjer såklart intresset för sloten och gör själva spelandet än mer spännande!

Förutom bonusspelet finns det också ett free spins-läge där alla wild-symboler expanderas till att ta upp ett helt hjul. Wild-symbolen i standardläget faller nedåt på hjulen och skapar re-spins som fortsätter tills wild-symbolen faller ned. Kommer det nya wilds fortsätter re-spinnen. Det finns också en wild on wild funktion som expanderar wilds i standardläget om de hamnar bakom en fallande wild-symbol.

Låt inte alla specialfunktioner avskräcka dig från att prova Divine Fortune, den är ändå enkel att förstå. Det går dessutom inte jättelångt mellan vinsterna vilket upprätthåller spänningen och spellusten. Sloten passar de flesta som gillar välgjorda tema-slots där chansen till riktigt stora vinster finns. Testa gärna spelet i demoläge eller nyttja en bonuskampanj första gången du spelar. Vi önskar dig mycket nöje med Divine Fortune!

aligned-image-text-img