tab

Blood Suckers II

Blood Suckers II - Hitta den gömda skatten och vinn stort!

Blood Suckers II är en videoslot från NetEnt som innehåller allt från free spins och bonusspel, till slumpmässiga funktioner och wild-symboler. Slotens tema handlar om att hjälpa vampyrinnan Amilia hitta en skatt hennes förfäder gömde innan de dödades av vampyrer. Med gott om vinstchanser och en hög RTP bjuder Blood Suckers II på underhållning på hög nivå!

Det bästa med Blood Suckers II

  • Ett riktigt roligt bonusspel
  • Givande free spins med en vinstmultiplikator på tre gånger
  • Snygg grafik och underhållande tema
icon

Fakta om spelet

Spelutvecklare
NetEnt
Speltyp
Videoslot
Utgivningsår
2017
RTP
96,94 %
Tillgänglig på
Desktop, Mobil
Antal hjul
5
Rader
3
Vinstlinjer
25
Min / Max bet
2 - 2500
Myntvärde
0,01 - 1
Maxvinst
250 000 mynt
Volatilitet
Låg
Progressiv jackpott
Nej
Scatter
Ja
Free-spins
Ja
Wilds
Ja
Bonusspel
Ja
Re-spins
Nej

Här kan du spela Blood Suckers II

free-spins
-
free-spins
bonus
100 kr
bonus
free-spins
100
free-spins
bonus
-
bonus
free-spins
100
free-spins
bonus
-
bonus

Mörkt och kusligt - Blood Suckers II

Blood Suckers II är en välgjord slot av hög kvalitet, vilket inte är så överraskade då det är NetEnt som ligger bakom. Grafiken är välgjord och i bakgrunden höras passande ljudeffekter som höjer spelupplevelsen ytterligare. Vid sidan om spelplanen står också huvudkaraktären Amilia och guidar dig till potentiella vinster. Det är en dov och mörk slot som passar perfekt in på vampyr-temat.

Spelplanen i Blood Suckers II är också uppbyggd likt många andra moderna videoslots, med fem hjul och tre rader. Bakgrunden liknar en förtrollad port och alla symboler är anpassade till vampyr-temat. Även knapparna för bet och Autoplay passar in i temat med sina gyllene och röda färger. Spelautomaten har också bra och välgjorda animationer som fångar spelarens intresse och gör sloten levande.

Hur du vinner på Blood Suckers II

För att vinna på Blood Suckers II behöver du få till en rad matchande symboler som går från vänster till höger på hjulen. Det finns totalt 25 vinstlinjer i sloten och för att få till en vinst behöver du minst tre matchande standardsymboler i följd på en av dessa. Du vinner även en myntvinst om du får två eller flera scatter-symboler.

Blood Suckers II består av åtta standardsymboler och tre specialsymboler. De fyra lågbetalande symbolerna är kortfärgerna ruter, klöver, spader och hjärter. De andra symbolerna är fyra olika vampyrer där kvinnan i blått, demonen i grönt och mannen i gult ger en maxvinst på 200 mynt. Den standardsymbol som betalar allra mest är den manliga vampyren i röda kläder som ger 500 mynt i vinst.

Specialsymbolerna är en wild-symbol, en scatter-symbol och en bonussymbol. Wild-symbolen är en gyllene sköld med "wild" skriven ovanpå och den ersätter alla symboler förutom scatter och bonussymbolen. Scatter-symbolen är en symbol med rosor och "scatter" skrivet ovanpå, denna aktiverar free spin-läget Blood Rose. Bonussymbolen tar dig till bonusspelet om du får fram minst tre stycken i rad från vänster till höger på hjulen.


aligned-image-text-img

Blood Rose free spins med multiplikator

Standardspelet i Blood Suckers II är både spännande och vinstgivande, men free spin-läget är ännu bättre. Om du vill ta dig till free spin-läget krävs det att du få fram minst tre stycken scatter-symboler på spelplanen. När du väl nått hit får du alltid tio free spins oavsett antalet scatters du snurrat fram (så länge de är tre eller fler).

Dina free spins spelas med samma myntvärde och myntnivå som snurret du aktiverade dem med, vilket är rättvist. Under dina free spins multipliceras dock alla dina vinster med tre vilket ger högre vinster än i standardläget och gör free spin-läget ännu mer eftertraktat. Du kan även få fram fler scatters under dina gratissnurr och får du minst tre stycken får du ytterligare tio gratissnurr!

Det finns även två slumpmässiga funktioner i Blood Suckers II som kan dyka upp i både free spin-läget och i standardläget. Den första är Scatter shot-funktionen som ger dig en extra scatter-symbol, detta hjälper dig till free spin-läget och ger dig tio Blood Rose free spins. Den andra är Bonus Shot-funktionen som ger dig en överlappande bonussymbol någonstans på hjul 1, 2 eller 3.

aligned-image-text-img

Hidden Treasure - bonusspelet fyllt av skattkistor med gömda skatter

Bonusspelet aktiveras av tre eller fler bonussymboler och här ska du välja mellan olika sorters kistor. I kistorna gömmer sig en nyckel, myntvinster, en scatter-symbol eller en demon. Om du får nyckeln tas du till nästa nivå och får välja fler kistor.

Får du fram scatter-symbolen kommer denna sparas och om samlar på dig tre stycken under bonusspelet får du 10 gratissnurr. Demonen avslutar bonusrundan.

aligned-image-text-img

Blood Suckers II kan spelas vart som helst

Då Blood Suckers II släpptes så sent som år 2017 är det en självklarhet att spelet är optimerat för olika enheter så som mobiler och surfplattor. NetEnt är en stor spelutvecklare och är väl medvetna om att spelare föredrar en slot som kan spelas via mobila enheter.

Människor är sällan hemma och sitter framför datorn längre utan vill kunna ha friheten att spela vart de än befinner sig. Oavsett vad du väljer fungerar det utmärkt att spela Blood Suckers II på vilken enhet du än önskar.

aligned-image-text-img

RTP och Volatilitet

För en spelautomat anges ofta RTP-procenten, return to player, men också volatiliteten är viktig för att kunna beräkna dina vinstchanser. Blood Suckers II har en något lägre RTP än sin föregångare som låg på 98 %, men uppföljaren är ändå godkänd med sina 96,94 %.

Dessutom är volatiliteten låg så du kan räkna med att se vinsterna rassla in ofta, även om de inte är jättestora. Om du är otålig som spelare och inte vill vänta länge mellan vinsterna passar därför Blood Suckers II dig väldigt bra.

aligned-image-text-img

En slot som är populär bland spelarna

Blood Suckers II är en spännande slot som tar med dig på ett äventyr med vampyren Amilia. Den må inte ha lika hög RTP som sin föregångare men den är inte mindre bra för det. Dessutom är RTP-procenten ändå hög och i kombination med en låg volatilitet ger det dig vinster ganska ofta. Det håller uppe spänningen i spelet och gör sloten attraktiv.

Vampyrer är ett tema som aldrig tycks bli gammalt så sloten ligger perfekt i tiden. Grafiken är dessutom felfri och både ljudeffekterna och animationerna i sloten är välgjorda och passande. I Blood Suckers II snurrar du fram snygga detaljrika symboler samtidigt som en spännande och mystisk bakgrundsmusik spelas. NetEnt har gjort en riktigt bra slot med en häftig spelupplevelse från början till slut.

När det kommer till funktionerna i Blood Suckers II är även de bra. Det finns ett free spin-läge som ger dig vinster multiplicerade med tre under alla tio snurr. Wild-symbolerna hjälper dig att få fler vinnande kombinationer på raderna och sedan finns även ett bonusspel som kan ge både myntvinster och free spins. Att ha tråkigt under en spelsession på denna slot är därmed svårt!

Blood Suckers II passar egentligen alla typer av spelare men framförallt de som är svaga för välgjorda temaspel i fantasy-anda. Sloten har ett brett insatsspann, erbjuder free spins och bonusspel och grafiken är välgjord. Kort sagt är det en riktigt fint gjord slot som håller hög kvalitet. Om du letar efter underhållning som ger dig vinster ofta är Blood Suckers II definitivt att rekommendera!

aligned-image-text-img

Nyhetsbrev

icon
close-disclaimer
Denna webbplats använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för dig som användare. Läs mer