tab

Bigbot Crew

Bigbot Crew - snurra på hjulen med extra stora wild-symboler

Följ med några tekniska tonåringar som bygger framtidens robotar. Här träffar du både Bigbot själv och andra robotar som hjälper till. Du kan få både free spins och re-spins, och med wilds som kan täcka ett hjul finns det gott om vinstchanser på denna högvolatila slot.


Det bästa med Bigbot Crew

  • Det finns både free spins och re-spins att vinna
  • Wild-symbolerna kan ta upp ett helt hjul och kan även knuffas uppåt eller nedåt för att bilda vinnande kombinationer
icon

Fakta om spelet

Spelutvecklare
Quickspin
Speltyp
Videoslot
Utgivningsår
2018
RTP
96,51 %
Tillgänglig på
Dator, mobil och surfplatta
Antal hjul
5
Rader
4
Vinstlinjer
40
Min / Max bet
2 - 1000
Myntvärde
0,005 - 2,50
Maxvinst
5 000x insatsen
Volatilitet
Hög
Progressiv jackpott
Nej
Scatter
Ja
Free-spins
Ja
Wilds
Ja
Bonusspel
Nej
Re-spins
Ja

Här kan du spela Bigbot Crew

free-spins
-
free-spins
bonus
100 kr
bonus
free-spins
100
free-spins
bonus
-
bonus
free-spins
-
free-spins
bonus
100 kr
bonus

Bigbot Crew är futuristiskt och tufft

Bigbot Crew har en bakgrund föreställande utkanten av en stad med höghus. Spelplanen tar upp en husvägg och har fem hjul med fyra rader i stället för tre rader som annars är standard bland moderna videoslots. Temat är robotar och de tuffa ungdomarna som bygger framtidens robotar. Bakgrundsljudet är en digg-vänlig musikslinga och ljudeffekterna och animationerna passar bra in i spelautomaten. 

Symbolerna i sloten föreställer bland annat de tre tuffa tonåringarna samt två medhjälpande robotar. Dessutom finns det kugghjul, samt Bigbot som är spelets wild-symbol. Insatsen ställer du enkelt in genom att välja totala insatsen direkt mellan 2 och 1 000 mynt. Bigbot är tonåringarnas främsta uppfinning och det är han som hjälper dig nå de stora vinsterna med sin wild-funktion.


Hur du vinner på Bigbot Crew

I Bigbot Crew vinner du likt i de flesta andra slots, genom att få in minst tre matchande symboler på en vinstlinje som går från vänster till höger. Scatter-symbolen kan dock komma fram var som helst och ge vinst. Det är inte möjligt att vinna åt båda hållen i Bigbot Crew men det finns så många som 40 vinstlinjer

Symbolerna hänger ihop med spelautomatens huvudkaraktärer och nu ska vi förklara dem närmre så att du vet vilka som ger dig bäst utbetalning. Wild-symbolen är Bigbot själv och han är 4x1 i storlek och kan alltså ta upp alla rader på ett hjul på en och samma gång. De lågt betalande symbolerna är kugghjul och robotdelar i olika material.

De symboler som betalar högst förutom wild-symbolen består av Bigbots skapare, eller crew. Det är två medhjälparrobotar som ger samma vinstutdelning oavsett vilken av dem du snurrar fram. Sedan är det de tre tonåringarna som kommer härnäst och den med röd bakgrund ger högst vinstutdelning. Spelar du med maxinsatsen betalar den symbolen 7 500 kronor som mest, medan wild-symbolen kan betala 10 000 kronor


aligned-image-text-img

Free spins och re-spins i Bigbot Crew

Det finns både free spins och re-spins i Bigbot Crew. För att aktivera free spins-läget behöver du snurra fram tre stycken scatter-symboler på ett och samma snurr. Detta ger dig då åtta stycken free spins där wild-symbolen har en garanterad nudge-funktion som ger dig större chans på vinnande kombinationer. Detta genom att wild-symbolen knuffar bort symboler som ligger i vägen. 

Dessutom får du ett extra free spin för varje Bigbot-wild som kommer upp på ett helt hjul, och sedan stannar wild-symbolen på hjulen under hela funktionen. Under free spins och re-spins kan Bigbot-wilds komma på alla hjul medan de i grundspelet endast kommer på hjul två, tre och fyra. Du har alltså större chans på vinster i free spins-läget.

Re-spins aktiveras om du får fram två eller fler wild-symboler som tar upp hela hjul under samma snurr i grundspelet. Du får lika många free spins som antalet wild-symboler som aktiverade dem. Om det kommer en ny wild på ett helt hjul under ett re-spin får du ännu ett snurr och wild-symbolen stannar kvar. Även här finns det gott om chanser på vinsterna.


aligned-image-text-img

Inget bonusspel i Bigbot Crew

Bigbot Crew har inget bonusspel att bjuda spelarna på, men med tanke på att det finns både ett free spins-läge och re-spins skulle det nästan vara överflödigt med fler funktioner. Det finns dessutom wild-symboler som tar upp 4x1 symboler och som dessutom har en nudge-funktion som kan ge dig vinster genom att wild-symbolen flyttar sig för att hjälpa till att bilda en vinnande kombination. 


aligned-image-text-img

Robotarna kan följa med överallt i mobilen

Bigbot Crew är en slot från 2018 och givetvis har tillverkaren Quickspin sett till att sloten fungerar via spel i mobiler och surfplattor. Det skulle vara konstigt om en så pass ny slot som Bigbot Crew inte skulle vara optimerad för mobilspel. Du kan alltså snurra på hjulen oavsett vilken plats du befinner dig på så länge du har en smartphone eller en surfplatta med en välfungerande internetuppkoppling. Du kan alltså ge dig av på ett robotäventyr från i princip vilken plats som helst. 


aligned-image-text-img

RTP och volatilitet i Bigbot Crew

Bigbot Crew har en RTP på 96,51 % vilket innebär en relativt hög teoretisk återbetalning. Dock spelar volatiliteten större roll för hur vinstchanserna ser ut och Bigbot Crew är en så kallad högvolatil slot. När en slot har hög volatilitet innebär det att vinsterna inte trillar in lika ofta, men vinsterna blir större när de kommer. Detta är alltså en slot som passar uthålliga spelare som har tålamod att vänta längre mellan vinsterna. Detta kräver också en högre spelbudget, men vinsterna kan som nämnt bli stora. 


aligned-image-text-img

En futuristisk slot för den tålmodiga spelaren

Bigbot Crew är en slot med ett tufft och härligt tema. Tre tonåringar har skapat Bigbot i en lokal i utkanten av en stad. Sloten har ett spännande tema, snygg grafik och passande ljud. Det är en spännande slot att spela då den har en hel del funktioner att bjuda på och du kan även kamma hem relativt stora vinster. 

I Bigbot Crew stöter du på både free spins och re-spins som kan ge många vinster med låsta wild-symboler som tar upp hela hjul. Du kan också få fler snurr av wild-symbolen om den tar upp ett nytt hjul. Dessa funktioner gör att ett bonusspel inte saknas i Bigbot Crew, utan de funktioner som finns räcker mer än väl.

Om du spelar på Bigbot Crew är det bra att vara uthållig och ha gott om tålamod. Detta behövs eftersom spelautomaten har en hög volatilitet och därav inte ger vinster alltför ofta. Dock är vinstutdelningarna i regel stora när de kommer och det är något många spelare föredrar. Bigbot Crew har även en hög RTP på 96,51 % vilket kan anses standard för moderna videoslots.

Vi tycker att Bigbot Crew är en slot som ger en bra spelupplevelse med rätt mängd spänning. Det finns gott om vinstchanser och funktionerna är roliga och intressanta. Detta är en slot som vi rekommenderar till er som älskar både free spins och re-spins, då du kan få en hel del gratissnurr i Bigbot Crew. Sloten går självklart att prova i demoläge!


aligned-image-text-img

Nyhetsbrev

icon
close-disclaimer
Denna webbplats använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för dig som användare. Läs mer