tab

Berryburst

Berryburst från NetEnt - det bästa från Starburst i ännu bättre tappning!

I Berryburst hålls spelhumöret ständigt på topp med en färggrann miljö av frukter och bär. Det här är den omåttligt populära spelautomaten Starbursts uppföljare, så räkna med att känna spelsug från början till slut. Berryburst innehåller det bästa från föregångaren, men i ännu bättre tappning. Expanderande wilds, hög maxvinst, re-spins och klusterbetalningar är inslag som gör sloten värd sina snurr!

Det bästa med Berryburst

  • Istället för traditionella vinstlinjer används klusterbelöningar
  • Bra RTP-nivå och många vinstchanser
icon

Fakta om spelet

Spelutvecklare
NetEnt
Speltyp
Videoslot
Utgivningsår
2018
RTP
96,56 %
Tillgänglig på
Desktop, Mobil
Antal hjul
5
Rader
3
Vinstlinjer
-
Min / Max bet
1 - 2000
Myntvärde
0,01 - 2
Maxvinst
120 000 mynt
Volatilitet
Låg/Medium
Progressiv jackpott
Nej
Scatter
Nej
Free-spins
Nej
Wilds
Ja
Bonusspel
Nej
Re-spins
Ja

Här kan du spela Berryburst

free-spins
-
free-spins
bonus
100 kr
bonus
free-spins
-
free-spins
bonus
100 kr
bonus
free-spins
-
free-spins
bonus
-
bonus

Färgsprakande Berryburst lockar till spel

Precis som NetEnts mega-succé från år 2012, Starburst, bjuder även denna nya slot på en färggrann miljö som definitivt triggar igång spelsuget. Symbolerna har setts förut men tack vare grymma animationer synkar de otroligt bra med resten av upplägget. Berryburst kan eventuellt kännas lite för enkel för en del spelare, men den vassa grafiken förstärker upplevelsen och tar sloten till nya höjder.

Istället för vackra ädelstenar är det i Berryburst frukter och bär som lockar till spel. Spelet för tankarna till sommar, värme, läskande glass och syrliga drinkar. Varma toner i röda, rosa och lila nyanser skapar spelets bakgrund och ger en känsla av välbehag och trivsel. I luften svävar bubblor likt i en kolsyrad dryck och även bakgrundsljuden smälter väl samman med hela spelkonceptet.

Hur du vinner på Berryburst

I Berryburst har den svenska skaparen NetEnt använt sig av så kallade klusterbetalningar istället för traditionella vinstlinjer. Det innebär helt enkelt att du får vinster när symbolerna landar i kluster (grupperingar) efter ett snurr. Du måste som minst få fem symboler i ett vertikal- eller horisontellt kluster för att det ska räknas som vinst. Får du 15 symboler i ett kluster ger detta maxutbetalning.

Skulle du ha turen på rätt sida och få 15 symboler i en kluster och dessa symboler är kategoriserade som lågvärderade ger detta dig 1 000 mynt i vinst. Skulle däremot symbolerna vara hallon - den symbol som är värd mest, ger det dig hela 5 000 mynt. Viktigt att känna till är även att re-spins kan göra så att denna maxvinst blir ännu större!

Dina insatser kan variera i dina snurr där du som minst kan spela med 1 krona och som mest satsa 2 000 kronor per snurr. Vill du spela med Autoplay går detta utmärkt i Berryburst som erbjuder denna funktionen. Tack vare spelets expanderande wild-funktion finns även chansen att få alla hjul täckta med wild-symboler, vilket genererar riktigt fina vinster.

aligned-image-text-img

Re-spins i fokus

Det finns ingen scatter-symbol och därmed inga renodlade free spins som kan triggas utav denna symbol i Berryburst. Fokus ligger här istället på spelets re-spins; det vill säga omsnurr som du får helt gratis. Dessa re-spins lägger du vantarna på genom att pricka in en wild-symbol på något av spelets hjul. Även om klassiska free spins saknas finns fortfarande chansen att kamma hem vinster.

Om vi ska djupdyka i detta med re-spins i Berryburst så handlar det om att få en wild-symbol på något av de fem hjulen. Wild-symbolen kommer då att expandera samt omvandlas till en så kallad sticky wild, vilken är den funktion som sätter igång re-spins i spelet. Skulle du vinna i snurret innan sticky wild, betalas detta ut innan dina erhållna re-spins startar.

Om du, när du spelar med dina erhållna re-spins, skulle få nya wild-symboler på hjulen kommer även dessa att expanderas och stanna kvar på hjulen. Detta kommer då att aktivera ännu fler re-spins till dig, vilket med andra ord innebär att du har goda chanser till att fortsätta snurra på hjulen i Berryburst utan att betala mer än din första insats!


aligned-image-text-img

Expanderande wilds istället för bonusspel

Berryburst erbjuder inte något unikt bonusspel, utan fokuserar kort och gott på att ge dig ett gynnsamt upplägg av myntvinster och re-spins. Maxvinsten är dessutom riktigt hög i den här sloten trots det faktum att spelet kategoriseras som en lågvolatilitetsautomat.

Får du ett kluster som består av 15 hallon-symboler kommer klirra hem en vinst på 5 000 mynt. Dessutom genererar wild-symbolen spelets åtråvärda re-spins.

aligned-image-text-img

Berryburst på resande fot

NetEnt som står bakom denna färggranna slot är branschledande och nästan alla spel från aktören är anpassade till den tid vi lever i. Det vill säga; det mobila användandet. Berryburst lanserades så sent som i augusti år 2018 och finns självklart tillgängligt att spela på resande fot, både via smartphone och surfplatta.

Spelupplevelsen håller hög nivå och det stämningsfulla temat gör sig ypperligt på mindre mobila skärmar med bra upplösning. Det spelar dessutom ingen roll vilken typ av operativsystem du använder i din mobila enhet, Berryburst fungerar lika bra på Android som iOS.

aligned-image-text-img

God återbetalning och många vinstchanser

RTP är ett begrepp inom spelindustrin som förklarar återbetalningen på din insats. I detta fall ligger RTP:n på 96,56 %, vilket är en helt okej nivå och ett bevis för att sloten är värd sina snurr. Den här procentsatsen är konstant och varierar inte eftersom att spelet inte innehåller vare sig bonusspel eller free spins.

Vill du spela mycket utan att för den delen förlora stora insatser är Berryburst i teorin ett bra alternativ. Spelet har en låg volatilitet, vilket innebär att du kan förvänta dig många vinstchanser på lägre beloppsnivåer.

aligned-image-text-img

Stämningsfull slot med fina vinstchanser

Starburst lanserades av NetEnt år 2012 och blev snabbt en av tidernas mest spelade slotautomater. I augusti år 2018 presenterade den svenska spelutvecklaren kioskvältarens uppföljare; Berryburst - en lika färggrann slot men där frukt och bär står för underhållningen istället för ädelstenar. Det bästa från föregångaren har behållits, men upplägget har finslipats och gör den nya sloten till en het kandidat att ta över Starburst piedestal-plats.

Klusterbetalningarna som finns i Berryburst ger dig stora chanser till att kamma hem fina vinnande kombinationer. Du vinner kort och gott genom att få grupperade symboler och din vinst baseras på vilken typ av värde symbolerna har. Är turen på rätt sida och du får ett gäng med hallon kan din vinst bli så mycket som 5 000 mynt.

Någon bonusrunda eller renodlade free spins finns inte i Berryburst. Istället fokuseras spelet kring dess wilds och re-spins. Du kan självklart använda free spins från en välkomstbonus, men i övrigt är det re-spins som ger dig chansen att snurra gratis i den här glada sloten. Wild-symbolen i Berryburst har en expanderande funktion och omvandlas till sticky wilds som triggar igång re-spins!

Att spela direkt ifrån våra mobila enheter är idag vanligt bland casinospelare på nätet. NetEnt, som är branschledande inom spelutveckling online, har självklart sett till att göra Berryburst tillgängligt på alla plattformar. Du kan med andra ord enkelt och smidigt surfa in via såväl desktop som smartphone och surfplatta. Det spelar heller ingen roll vilket operativsystem du använder - kan det bli smidigare än såhär?

aligned-image-text-img

Nyhetsbrev

icon
close-disclaimer
Denna webbplats använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för dig som användare. Läs mer