tab

Ark of Mystery

Ark of Mystery - hitta storvinster i templet

I Ark of Mystery beger du dig in i ett tempel med antika Egyptiska vibbar, tillsammans med äventyraren Anna. Här döljer sig stora vinster och skatter i form av re-spins och multiplikatorer som kan ge dig en vinst på upp till 6 509 x din insats!


Det bästa med Ark of Mystery

  • Många multiplikatorer s
  • Mycket snyggt spel rent grafiskt
  • Bra RTP på 96,53 %
icon

Fakta om spelet

Spelutvecklare
Quickspin
Speltyp
Videoslot
Utgivningsår
2018
RTP
96,53 %
Tillgänglig på
Dator, mobil och surfplatta
Antal hjul
5
Rader
3
Vinstlinjer
20
Min / Max bet
2 - 1000
Myntvärde
0,20 - 100
Maxvinst
650 900
Volatilitet
Medel
Progressiv jackpott
Nej
Scatter
Nej
Free-spins
Nej
Wilds
Ja
Bonusspel
Nej
Re-spins
Ja

Här kan du spela Ark of Mystery

free-spins
100
free-spins
bonus
-
bonus
free-spins
-
free-spins
bonus
100 kr
bonus
free-spins
-
free-spins
bonus
100 kr
bonus

Grafik och ljud i Ark of Mystery

Speltillverkaren som står bakom Ark of Mystery är Quickspin och i vanlig ordning har de lyckats skapa en mycket snygg spelautomat - både vad gäller grafik och ljud. I spelet befinner du dig i ett tempel med facklor som lyser upp mörkret. Stämningen är hemlighetsfull och mystisk vilket gör att adrenalinet snabbt kickar igång när du börjar spela Ark of Mystery. 

I bakgrunden hörs till en början ett relativt lågt ljud men när du lyckas vinna dras volymen och tempot upp rejält. Äventyrskänslan återfinns därmed lika mycket i bakgrundsmusiken som i handlingen och funktionerna. Rent grafiskt är sloten mycket snygg och framförallt välgjord. Temat fångar spelarens intresse trots att det finns många liknande spel därute som baserats på egyptiska myter.


Hur du vinner på Ark of Mystery

Ark of Mystery är uppbyggd på fem hjul och tre rader, vilket är en vanlig uppsättning bland spelautomater. Den har 20 fasta vinstlinjer och i mitten av spelplanens nederdel justerar du din insats som kan ligga på mellan 2 och upp till 1 000 Mynt. För att vinna behöver du snurra fram minst tre likadana symboler från vänster till höger på spelplanen. 

Du vinner alltså när du får tre, fyra eller fem likadana symboler i rad. Spelets standardsymboler består dels av de vanliga bokstäverna A, K, Q, J och 10 samt symboler bestående av egyptiska tecken i olika färger. Bokstäverna är värda minst, du kan dock kamma hem mellan 25 euro 300 euro, beroende på vilken symbol du får och hur många som landar på spelplanen.

De egyptiska tecknen kan ge dig vinster på mellan 100 och 1 200 euro, också beroende på vilken symbol du landar och hur många. Symbolen som är värd mest föreställer äventyraren Anna och den ger dig utbetalningar på mellan 25 och 5000 euro. Du behöver endast landa två sådana symboler för att få en utbetalning. I spelet finns det också två specialsymboler.


aligned-image-text-img

Re-spins istället för free spins

I Ark of Mystery slot finns det inga klassiska free spins, men däremot re-spins som fungerar på ungefär samma sätt. Den gyllene kistan, eller arken, är både spelets wild- och re-spins-symbol. Som wild-symbol har den makten att ersätta alla andra symboler, förutom multiplikator-symboler. I och med detta kan wild-symbolen skapa vinnande kombinationer där du annars hade gått utan klirr i kassan. 

Den gyllene kistan i spelet är även din ingång till re-spins. Om du snurrar fram en sådan, som endast kan dyka endast upp på hjul två, tre och fyra, belönas du med mellan två och sex re-spins. När en kista snurras fram fastnar den dessutom på sin plats under dina extra snurr, vilket ökar chansen till vinst ännu mer.

I början av varje re-spin ersätter den gyllene kistan någon annan symbol som befinner sig på samma hjul. Kistans position förblir desamma under kommande extrasnurr, medan resten av spelplanen snurrar vidare som vanligt under dina re-spins. Läget fortsätter på samma sätt tills ett helt hjul har fyllts av de gyllene kistorna. Då tas du återigen tillbaks till basspelet.


aligned-image-text-img

Booster Feature med multiplikatorer

Ark of Mystery har inget separat bonusspel, men däremot en annan spännande funktion vid namn Booster Feature. För varje pyramidformad symbol som du snurrar fram ökar en multiplikator med x1, som mest kan du vinna multiplikatorer på upp till x22 i spelet. 

Pyramidsymbolen dyker endast upp på hjul fem och kan ge dig riktigt stora vinster om du har turen på din sida. 

aligned-image-text-img

Ark of Mystery i mobilen

Idag väljer många att spela slots via sina mobiler eller surfplattor och givetvis fungerar Ark of Mystery utmärkt även på dessa enheter. Egentligen är det ingen större skillnad alls, förutom att fönstret anpassar sig efter din mobilskärm. I och med att så många väljer sina mobiler framför datorer idag fungerar de flesta av Quickspins spelautomater lika bra på en sådan enhet. 

Det gör det enklare för dig att spela i och med att du med mobilen kan satsa när och var du vill, det enda du behöver är en internetuppkoppling! 

aligned-image-text-img

RTP och volatilitet

Ark of Mystery har en RTP (Return to Player) på 96,53 %. Det här är en bra siffra för spelautomater på marknaden, även om de flesta hade önskat att den låg över 97 %. 

Spelet har en medelhög volatilitet, vilket innebär att du har chansen att vinna ofta. Däremot kanske du inte vinner så stora summor. Maxvinsten i Ark of Mystery ligger på svindlande 650 900 mynt, så med lite tur har du chansen att kamma hem en ordentlig summa pengar när du spelar på den här automaten. 


aligned-image-text-img

En slot som tar med dig på äventyr

Ark of Mystery lanserades under år 2018 av Quickspin och är en mycket snygg och välutvecklad spelautomat. Tillsammans med äventyraren Anna är du på jakt efter skatter i ett egyptiskt tempel och stämningen är både hemlighetsfull och spännande på samma gång. En bidragande faktor till det är musiken, som också är mycket välutvecklad och passande till spelautomaten och dess tema. 

En RTP på 96,53 % räknas som bra för spelautomater på nätet idag och det innebär att du får tillbaks mycket av det som du satsar under spelets gång. Ark of Mystery är klassiskt uppbyggt vilket bidrar till att den är enkel att komma igång med, såväl för nybörjare som för rutinerade spelare. Spelet bjuder inte heller på några krångliga regler!

Quickspin har valt att fokusera på få men spännande, specialfunktioner i spelet. Även det här bidrar till att du snabbt kan komma igång utan att behöva gå igenom reglerna alltför länge. Re-spins uppskattas alltid av spelare, även om du hade kunnat önska fler än två till sex stycken. Det kan kännas lite snålt, men vägs upp av möjligheten att få riktigt många multiplikatorer.

Multiplikatorer kan snabbt ge dig högre vinster än vad du kunnat ana och därför är det fantastiskt att du kan få upp till x22 din insats i det här spelet! Håll extra utkik efter pyramidsymbolen för att få tillgång till multiplikatorerna. I det stora hela är Ark of Mystery en mycket snygg, spännande och enkel slot som passar de flesta spelare.


aligned-image-text-img

Nyhetsbrev

icon
close-disclaimer
Denna webbplats använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för dig som användare. Läs mer