tab
Vera & John grill

Vinn en lyxgrill hos Vera & John

Publicerades: fre 03 maj 2019

Nu är grillsäsongen snart här! Vad passar bättre då än att öppna den med ett lyxigt Weber Genesis 2 grillsystem - komplett med tillbehör såsom stekpanna, grillborste, grilltermometer och grillbestick? Allt till ett värde av 20 000 kr. Till och med Fredde i Solsidan skulle bli avundsjuk på en sådan maffig grill.

Allt du behöver göra är att ha ett konto hos Vera & John (klicka för att läsa vår recension) och där anmäla dig till tävlingen som pågår till den 31 maj 2019. Har du redan ett konto idag beger du dig bara till VJ-shoppen och hämtar upp dina biljetter. Varje biljett räknas som ett enskilt inträde i själva utlottningen.

Har du inte ett konto redan hos Vera & John kan du få dubbel glädje. Just nu erbjuder de nämligen upp till 4 000 kr i bonus när du gör din första insättning. Inte illa va? Du öppnar enkelt ett konto i mobilen eller via datorn genom att klicka dig vidare på knappen här nedan. (18 +. Ansvarsfullt spelande. Regler & villkor gäller)

Vera & John har alltid flertalet kampanjer igång där du som spelare kan tjäna bonusspins, vinna kontanter eller tävla i andra utlottningar.  När du spelar tjänar du dessutom mynt som du kan använda i VJ-shoppen. Surfa till deras sajt och klicka på fliken "Kampanjer" för att se vad som är aktuellt just nu.

Regler & Villkor för tävlingen

  1. Tävlingen pågår mellan den 1 till den 31 maj.
  2. Utlottningen äger rum den 3 juni och vinnaren kommer att tillkännages innan den 6 juni.
  3. Varje biljett räknas som en lott och det finns ett begränsat antal biljetter tillgängliga för varje spelare. Antalet biljetter beror på uppnådd lojalitetsnivå.
  4. Priset i utlottningen är ett Weber Genesis II grillsystem med tillbehör.
  5. Kampanjen är endast tillgänglig för nya och befintliga spelare i Sverige.
  6. För fullständiga villkor, se Vera & Johns hemsida.