tab
null

Play'n GO lanserar sitt första spel helt i 3D - Läs om sloten Contact

Publicerades: tor 28 mar 2019

Play'n GO senaste release Contact är ett unikt spel som utspelar sig i den antika Maya-kulturen och den grafiska stilen återspeglar historien väl. Precis som med tidigare spel som bland annat Viking så har mycket undersökningar gjorts för att säkerställa att stilen motsvarar tidsepoken. Symbolerna i Contact är baserade på Indianska maya-symboler som ormar, apor, falkar och masker.

Visuellt känns detta som den snyggaste Play'n GO releasen hitills. Spelet går att spela lika bra i porträttsläge som i lansskapsläget och spelet är skapat helt i 3D vilket ger en snygg yta och en crispig känsla vid varje snurr.

I stället för traditionella vinstlinjer använder sig spelet av så kallade Cluster Pays, spelplanen har fem hjul och sju rader. Man vinner när man får fem eller fler matchande symboler i ett kluster, antingen horisontellt, vertikalt eller både och.

Contact har en bra multiplier funktion, erbjuder Free-spins samt saftigt bonusspel

Contakt kan verka komplicerat men det fungerar enkelt när du väl spelar - Kortfattat handlar det om att skapa kluster och dra nytta av multiplikatorer. De största vinsterna delas ut från Super Bonus Round-funktionen då 30x-multiplikatorn kan leda till att 1,517,5 gånger din totala insats betalas ut.

Redan nu kan du spela Contact, klicka bara på knappen nedan. Vi återkommer med en fullständig recension längre fram

Här kan du spela Contact

free-spins
-
free-spins
bonus
2 000 kr
bonus
free-spins
200
free-spins
bonus
-
bonus