tab
Fotbollsspelare sparkar på boll

Odds och betting i allsvenskans slutskede

Publicerades: tis 24 okt 2023 | Uppdaterades: tis 24 okt 2023

Allsvenskan går in i slutskedet av säsongen och med det ökar spänningen. Vill du ha ännu mer spänning framför tv-soffan erbjuds idag en mängd roliga spel på alla återstående matcher.

Fotbollsallsvenskan går så sakteliga in slutskedet och inom ett par veckor kommer vi kora den allsvenska segraren. I dagsläget kämpar två lag om den åtråvärda titeln,  Malmö och Elfsborg. Elfsborg är just nu i förarsätet men mycket tyder på att vi får en direktavgörande match nere i Malmö den 12/11 när Malmö tar emot just Elfsborg.

Det är med andra ord upplagt för en spännande slutspurt, och för den som vill ha ännu mer spänning finns möjlighet att betta på matcherna hos en rad olika spelbolag.

Till skillnad från roulette, slots och många andra spel bygger betting på minst lika mycket skicklighet som tur. Genom att studera lagen och motståndarna kan man redan på förhand skapa sig en bild av vilken typ av match som är att vänta

Varje match får betydelse

Även om ditt favoritlag ligger i mitten av serien och inte har så mycket att spela för kan varje match få betydelse om du har spelat på den.

Fördelen med dagens nya casinon är att det finns många spel att välja mellan på samma match. Du behöver inte enbart spela på resultat om inte oddsen känns bra. Många gånger kan du spela på alltifrån vilket lag som får flest hörnor till vilken spelare som blir första målskytt. Det breda utbudet av spel gör det aldrig tråkigt att betta på en match.

Spela inte för pengar du inte har

Det är kul att spela på fotbollsmatcher, men det är också lätt att du börjar spela för mer än du tänkt dig. Bestäm dig redan i förväg hur mycket pengar du får spela för så undviker du att spendera mer pengar än du egentligen har råd med. Risken är att du hamnar i ett spelberoende du får svårt att ta dig ur.

Tips! Har du redan problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen och stänga av dig från vidare spel via tjänsten Spelpaus.