tab
Legolas.Bet Solvalla

Legolas.Bet 500 000 kr garanterad omsättning

Publicerades: tis 12 mar 2019 | Uppdaterades: tor 14 mar 2019

Utmanaren till statliga ATG, den snabbväxande uppstickaren Legolas.Bet, lanserar på onsdag poolspel på trav med en garanterad omsättning på 500 000 kr. Det är Legolas variant av v75, här kallad P76, som gäller och kupongen innehåller endast lopp från Solvalla.

Legolas.Bet kommer köra garanterad omsättning tre onsdagar framöver: den 13 mars, den 20 mars och slutligen den 27 mars. Den senaste väl tajmad endast några dagar efter löning. Du kan satsa fram till kl 19:27 den aktuella kvällen.

Vi tycker det är kul med lite konkurrens inom travsporten. Att ATG och dess monopollika ställning utmanas är bara positivt för oss spelare. Om du är intresserad av trav är detta ett perfekt tillfälle att prova på ett alternativ när du vill spela på hästsport. Skulle du vara på plats på Solvalla kan du enkelt och smidigt lägga ditt spel även i mobilen.

Nytt välkomstpaket för travspelare

Hos Legolas.Bet kan du spela på Casino, Odds och Trav. Är det sistnämnda vad som lockar mest har vi ytterligare en positiv nyhet: Välkomstpaketet för just trav har nyligen blivit uppgraderat!

Välkomstpaket Trav:

  • Matchningsbonus 25 % upp till 2 500 kr när du spelar Pick 54 eller Pick 76.
  • Bonusen behöver endast omsättas 1 gång!
  • Sätter du in mer än 1 000 kr får du häftig Legolas-merchandise hemskickad.
18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här
icon

Travsporten är älskad i Sverige

Tre länder dominerar travsporten i världen: Frankrike, USA och Sverige. Sporten finns även i våra nordiska grannländer, samt till viss mån i övriga europeiska länder och Australien. Första tävlingarna organiserades under 1800-talet i Frankrike för att sedan spridas upp till oss. Sveriges första travbana var Jägersro i Malmö som invigdes redan 1907. Idag har vi 33 licensierade travbanor i vårt land.

Omsättningen för trav på den svenska marknaden ligger på närmare 15 miljarder kronor årligen. Detta är siffror från ATG, nu när spelmarknaden blivit licensierad och öppnat upp för andra aktörer kan vi nog vänta oss en ännu högre siffra de kommande åren.