tab
null

IGB-live 2019 - En snabbtitt

Publicerades: mån 15 jul 2019

Vi är Halvvägs in i 2019 och det händer otroligt mycket inom iGaming och spel-industrin, allt från reglering av den Svenska marknaden med förlorade licenser till kreativa nyöppningar och imponerande Svenska expansioner. Tekniker som Bitcoin, AI, VR och Block-chain talas det om högt och brett och vi kan med säkerhet säga att resterande av 2019 kommer att vara minst lika spännande.

I dagarna (16-19 juli) är det dags för IGB-live, ett event inom iGaming som lockar till sig gräddan av spelbolag, för två dagars event för spelindustrin. Mässan hålls vanligtvis i Amsterdam och bakom står iGaming Business Limited, en del av Clarion Events.

Eventet är den ultimata mötesplatsen för att nätverka, lära sig och connecta med branschkollegor. Enligt Stuart Dacre, Evenemangsansvarig Clarions iGB Affiliate Events och iGB Live kan vi förvänta oss flera ändringar och uppgraderingar detta år, bland annat är “HQ” området fritt för alla, detta har tidigare endast varit öppet för VIP:s.

Flera Svenska spelbolag planerar att medverka på eventet tillsammans med jättar som 888 casino, Bet365, Betway och många fler. Totalt förväntas det vara runt 200 utställare där flera av våra Svenska bolag finns med. 

Vi ser fram emot eventet och håller er uppdaterade.