tab
null

Elitloppet 2019! Stjärnorna tippar vinnare

Publicerades: fre 24 maj 2019

På söndag smäller det, då är det nämligen dags för Elitloppet 2019 på Solvalla i Stockholm. Enligt en enkät med kändisar som är intresserade av trav så står Daniel Redén som vinnare när dammet har lagt sig efter söndagens sammandrabbning. 

Totalt är det 16 ekipage som är med i Elitloppet 2019, på söndag den 26 maj. Efter två lopp går de åtta bästa vidare till final. Favoriten i loppet är hästen Readly Express, men Solvallas enkät med kändisar som är insatta i trav så kommer någon av Daniel Redéns hästar att vinna. 

"Spekulationerna inför Elitloppet är alltid lika roliga att följa och det var intressant att läsa kändispanelens svar, säger Anders Malmrot, sportchef på Solvalla"

Några av världens främsta kuskar och hästar ställer upp på Elitloppet, ett av världens tre största travlopp. Vinnaren av finalen vinner tre miljoner. Samma helg arrangeras även VM för kuskar samt Harper Hanovers lopp och Sweden Cup.

För att spela på hästar rekommenderar vi spel hos Legolas bet. Läs vår recension av Legolas bet här, eller gå direkt till Legolas Bet för att lägga ditt bet här