tab
Fotboll på en gräsplan inne på en fotbollsarena

Betting på fotbolls-EM

Publicerades: tis 22 jun 2021

EM-slutspelet i fotboll befinner sig just nu i gruppspelets sista omgång. Har du inte spelat på matcherna än finns fortsatt möjlighet att göra det. Flera av landets spelbolag erbjuder mängder av spel under hela turneringen.

EM är i full gång och i veckan avslutas den tredje och sista spelomgången i gruppspelet. För Sveriges del ser det ljust ut och man är redan klara för vidare avancemang trots en återstående gruppspelsmatch mot Polen.

EM-fotbollen lockar miljonpublik men för den som vill ha lite extra spänning kan man alltid spela på matcherna. Det finns mängder av spelbolag här på Spelguiden som erbjuder odds och betting på EM-matcherna.

Det finns många spel att välja mellan med allt i från låga till riktigt höga odds. Här kommer ett urval av de olika spelen du kan välja mellan.

  • Spela på enskilda matcher
  • Spela på EM:s skyttekung eller bäste målgörare i respektive landslag
  • Spela på slutsegrare i EM eller hur långt ett specifikt land tar sig i turneringen
  • Spela på om något lag åker ut via straffar

Läs på om lagen för att skapa dig bättre förutsättningar

För att ge dig så goda förutsättningar som möjligt att sätta dina bet är ett bra tips att läsa på om lagen och följa EM-slutspelet så mycket som möjligt. Alltifrån lagets form till vilka spelare som finns tillgängliga till respektive match kan ha stor påverkan på utgången av matchen.

Lägger du ett bet på EM:s bästa målgörare har även spelarens dagsform en stor påverkan, men även vilka lagkamrater spelaren har runt omkring sig. Fotboll är i slutändan en lagsport och för att en spelare ska lyckas krävs det att man har medspelare som också presterar.

Tips! Du kan läsa på om lagen på respektive fotbollssajter och de vanliga nyhetstidningarna.

I slutändan krävs även en hel del tur för att lyckas med sina spel. Risken finns därmed att du inte sätter ditt bet och förlorar pengar i stället. Tänk därför på att inte spela för mer pengar än du har råd att förlora.